Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz Freddy76 #75019 üzenetére

    Egy időben bele másztam én is ebbe a vitába...

    Legutóbb akkor amikor kértem egy lightning kábelt, majd közölte velem a srác akitől kértem hogy Ő nem "brainwashed", nem használ alma termékeket.

    Hát mondom de ahhoz elég brainwashed vagy hogy beállj divat haternek, pedig nem a véleményed kérdeztem - csak azt hogy van-e esetleg kábeled?

    SwiftKey keyboardot én is ajánlani tudom, elég megbízhatóan működik. Jelszavakhoz mindig vissza ugrik a gyári keyboard (az Apple faszsàg), meg spotlight search esetén van hogy össze szarja magát és nem nyílik meg, de újra lehuzva a spotlight search ablakot sikerül megugrania ezt a problémát. A szótár sokkal jobb, sokkal jobb rajta gépelni is amúgy. Microsoft fejlesztés, több nyelvet támogat - sőt végre már a diktálás gomb is rajta van.

    Én a kocsiban Wazet használok, de ha jön egy hívás vagy elinditom a zene lejátszást a telefonról, és nem lépek vissza a naviba akkor automatikusan lezár a képernyő. Na ilyenkor jön az, hogy hajolgathatok előre hogy lássa a pofám a szenzor. 6SPlus esetén csak oda tettem az ujjam, voila - fel is volt oldva.

    Ja és nekem a szellőző rostélyba van bepakolva a telefon tartó, mert megbolondulnék attól ha a látótérben fiytegne nekem egy ilyen karos szaron.

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák