Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz Mercutio_ #27613 üzenetére

    Beszámoló:
    Jó vót :) ;]

    Bővebben: hat whisky (illetve 5 whisky és egy whiskey), jó leírásokkal. Szépen, megdizájnolt tálcán prezentált italok, előre kitöltve megfelelő sztenderd whiskykóstoló poharakba , kísérő jeges vízzel, kis pogácsával (ez a korcsolya mondjuk lehetne több/jobb de ha azért adnak szimpla ízetlen pogit hogy ne tereljék el a figyelmet az italról illetve ne kavarják be az ízlelőbimbókat akkor oké), kis projektoros prezentációval; az előadó srác néha kicsit túlzásba vitte, elvolt telve a saját vicceitől de amúgy szerintem elég profin nyomta, 5-ös skálán egy négyötödöt megérdemel mindenképp. A whiskeytechnológiai szöveg egybe volt fűzve az egyes italokat meg lepárlókat bemutató szöveggel, így kevésbé volt uncsi illetve végig lassan lehetett inni, nem fele idő alatt gyorsabban.
    A whiskyk jók voltak, igazából mindegyik. Egyéni preferencia hogy kinek melyik tetszetősebb. Az előre kimért mennyiségek után a végén még mindegyikből töltöttek utána, visszakóstolásra; tehát azért összesen elég szép mennyiséget lehetett inni.
    Szerintem megért annyit amibe került - köszi Boci!

    Meglepő módon az egyik legjobb a japán whisky volt. Kár hogy olyan veszett drága (vám, szállítás is megdobja).
    Volt egy piroscímkéssétálójánosnál 10-15%-kal drágább, de annál egy nagyságrenddel (tízes számrendszerben) jobb blended skót whisky is.

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák