Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz #40935168 #15440 üzenetére

    Amúgy informatikában meg már ott tartunk, hogy a magyarba kiszervezett anyavállalati megrendeléseket jobb minőségben csinálják meg a magyarok, mint maguk a kintiek. Akiknél a munkamorál a béka segge alatt a kirúgások-leépítések miatt (mivel keleten építenek fel, olcsóbb országokban). Ezt simán kinézem autóiparból is. Sokkal árgusabb szemekkel nézett minket az anyavállalat management-je, mint a saját mutatóit.

    Exem rokona Győrben van, Audi beszállítók. Meg az összes többinek. Minden Bosch és rengeteg minden tökugyanaz az S600-as Merciben, mint az A4-ben (gondolok itt apróságokra, pl. elektromos napfény árnyékoló roló a hátsó szélvédő alatt). Tehát ebben igazat adok Neked abszolút.. De trend még mindig megfigyelhető.

    forceberg: az, úgy vették, hogy már rendbe volt téve, de bevallottan ott állt a hiba a szervizkönyvben (még garosan produkálta a kocsi). Olaj nálam most Motul 20W50, a szerelőm ilyen hektoliteres hordónként kapja. Szerintem tiszta. Ilyen selymesen rég járt az autó. A GM 10W40 gyári ajánlás egy kotu hulladék olaj ehhez képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák