Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Ne is mondjátok, kurvára ki vagyok akadva azon, ami az iskolákban megy... Ismerősünk gyereke elsős, kötelező hittan, vagy erkölcstan. A beiratkozás előtt az igazgató úr, egykori párttitkár, most persze lelkes templomba járó békemenetes fasz, elég határozottan célozgatott arra, hogy tanácsos lenne a hittant választani. Ismerős azt választotta, december elején a gyerek meg sírva jön haza az iskolából, hogy a tanár bácsi azt mondta, hogy nincs télapó, és a jézuska sem hoz ajándékot, és ez pogány hülyeség, és akkor most anyuka meg apuka pogány?

    De itt a szomszédos iskolából is egy röplappal jött haza tavaly a gyerek, amelyet a tanárnéni adott oda, hogy vigyék haza a szülőknek. A rezsicsökkentésről volt benne egy röplap, meg hogy meg kell védeni, mocsokballiberálisokmegkurvaunió.

    Iskolában, baszod. Iskolában.

    Én már most rettegek, hogy mi lesz akkor, ha kiderül, hogy amikor Julcsi bölcsis lett, akkor mi a tulipánt választottuk jelnek, holott a nemzeti piros-fehér-zöld zászlót is lehetett volna. Tuti belevarrják a ruháiba délutáni alvás közben, hogy idegenszívű.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák