-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exian
addikt
Egér majd lehet, hogy kéne, ha nem találok
Milyen konzolos parancsot tudsz mondani így hirtelen, amivel tudok figyelni com portot? Olyan kellene, ami pl. ezesetben egy egér gombjainak állását tudja valamilyen módon jelezni, tehát más lenne a kimenete ON és más OFF állásban. Hogy mi a kimenet, az lényegtelen, utána már egy bash scripttel megtudom oldani egy if-fel, hogy az egyes kimenetek esetén mi legyen a teendője...
[ Szerkesztve ]
-
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1017150
http://stackoverflow.com/questions/5966903/how-to-get-mousemove-and-mouseclick-in-bash
Én csak adatküldést csináltam bashból, ha rámírsz este, el tudom küldeni.
A sörös port azért nem frankó ilyenre, mert az rx, tx-et nem feltétlen tudod figyelni. Pl. az rts, cts, ilyesmik, azok már megfelelnek. De azoknak sem TTL a jelszintjük.
Mondjuk ha konkrétan egeret tudsz figyelni bashból, akkor már rendben a dolog. És úgy tűnik, lehet is.Különben lehet, hogy a nyomatóport figyelésével jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
Igen, a másik ötlet az LPT port lett volna, csak arra akkor kell valami elektronika is. Vagy nemtudom, bizonyos potrjaira kötve egy sima mikrokapcsolót, lehet figyelni, hogy van e zárlat, nincs e zárlat?
Mert ez lenne a legegyszerűbb. Van jó pár tüskéje az LPT portnak, nekem meg csak 2-3 kapcsolót kellene így figyelnem.
-
-
tajcsi
őstag
Szeretnek szamlaszamot nyitni. Amire pl a fizu johet, vagy ha eladok valamit akkor arra birnanak utalni. Letezik olyan, hogy ahhoz a szamlaszamhoz tartozo kartyaval mondjuk tudjak fizetni a sparban, reservedben stb...
De olyan kellene amire a legalacsonyabb a koltseg...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
-
nagyúr
válasz tajcsi #48560 üzenetére
Ne hasonlíts minket a hanyatló nyugathoz, itt az épülő Magyarországon az emberek teljes jólétben élnek és nekik semmiség ezek a díjak, közben naponta imádkozunk a 35% ÁFA bevezetésért[/L.
Az erős magyar embereknek ez a teher semmiség, a gyenge nyugatiak ezeket képtelenek lennének kifizetni.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
RZozo
aktív tag
válasz tajcsi #48565 üzenetére
Nekem Erste szupernulla van. Egyelőre még nem változtatták a díjakat, mert akkor a szupernulla néven is módosítaniuk kellene.
A dombornyomott bankkártya drága, internetes fizetéshez, paypal-hoz már nem feltétlenül kell dombornyomott kártya, mert a sima elektronikus kártya is alkalmas rá, csak egy éves utasbiztosítással kevesebb a dombornyomottnál. -
-
NGA
addikt
-
-
-
MrSealRD
veterán
válasz tajcsi #48574 üzenetére
Ezt nézd meg -> SIMPLE számlacsomag az OTP-nél. Nekem ez van. Szerintem jó.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
FuckeR19
senior tag
Adott egy alaplap amin van digitális kimenet is, azt lehetetlen megoldani hogy a hangot amit analógon kap digitálison adja ki ne pedig az analóg direkt 5.1be?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
Exian
addikt
válasz tajcsi #48558 üzenetére
Én két hete nyitottam az OTPnél +1 számlát, egy takarékszámlát, és mivel már van OTP-s számlán, ezért ennek a havi díja ingyenes. Egyik számláról a másikra ingyen utalok. Ráadásul váltottam Net számlacsomagra, ami 499 Ft / hó és havi X pénzkivét (majdnem) ingyenes, utalás is ingyenes bárhová, elvileg. Eddig valami nagyon durva számlacsomagom volt, amivel minden nagyon drága volt, amikor nyitottam a Takarékszámlát, akkor ajánlotta az ügyintéző, hogy váltsak, mert ezzel olcsóbb minden. És úgy tűnik, hogy tényleg. A Takarékszámla meg jó, havi X ezer Ft-ot utalok rá fixen, de ha kell, bármikor hozzáférek. Van hozzá webszámla, amivel virtuális kártyát lehet létrehozni és azzal lehet neten vásárolni, kockázat nélkül, mindig annyi zsét töltök rá, amennyiért vásárolni akarok.
[ Szerkesztve ]
-
-
M_AND_Ms
veterán
-
-
#TOTTI
őstag
Pár napos Galaxy SIII-at eladnám, ha van rá érdeklődés, egyszer elrepedt a kijelző, Samsung szervizben Bp.-en cserélték. Most kaptam vissza de tartok a nagy méretétől, ezért eladnám olyan 100e Ft környékén, 2 év T-Mobile garancia. Nem szlovák(magyar) GSM shopból való sufnigaros, 7 éves előfizetéspakkhoz lett véve, Febr. közepén. Igényfelmérés szintjén vagyok, sokkal olcsóbban nem akarom eladni, akkor inkább fizetem tovább a biztosítást rá!
-
-
tajcsi
őstag
válasz Magnum_ #48586 üzenetére
Merre jársz? Lehet egy kolléga eltudja arra vinni.
MÁS: be kell ezekszerint majd mennek az OTPbe, vagy az unicreditbe...aztán meglátom ki mit mond...nekem ez igy átláthatatlan...
Majd megmondom nekik, hogy akarok utalgatni, pénzt kapni, pénzt felvenni és ezt minél olcsóbban...oszt majd lesz valahogy. Mindenesetre nem vagyok bolond évi 30+ezret adni számlakezelésreMAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest