- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
senior tag
Felejtsd el. Egyik ismerősöm majdnem ilyen célból ment ki, 4000€ letétet kértek volna. De még ha lenne ennyid is, a Paypal nem fogja tolerálni, ha magyar IP címről lépsz be.
Alternatív megoldás lehet, reggelsz egy kamu címet, külföldi ismerősnek leperkálsz X összeget, amit átküldhet az ő paypal accountjáról a tiedre. Persze hazaküldeni nem lehetne, csak fizetni.
[Szerkesztve]There is hope!
-
bmx powa
tag
''Ha meg postán papír közé, v dobozba rejtem a pénzt, megint csak 1 kisebb postaköltséget buktam, ill lassú'' <--- mellesleg rádfogják, hogy biztos mosott pénz, vagy vmit (kábszert)fizetsz vele, és téged is lecsukna, pénz is ugrott, és a marker (gondolom ezt akarsz venni) is ugrott.
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Bash
addikt
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy felejtős a dolog. Több éve van PayPal account-om, egyszer voltam Magyarországon ez idő alatt. Bejelentkezni is csak úgy engedett, ha megerősítettem néhány személyes adatot, de pár alkalom után ideiglenesen le is tiltották. Küldeni pénzt nem tudtam, csak fogadni.
http://bashtravel.com/
-
Kraptor
őstag
''Na én nem vagyok benne biztos, de mitha úgy lenne, hogy 25$ a biztosított átutalási költség (h véletlenül se forduljon olyan elő, h a bank egy csomót leakkaszt mert 1000 bankon keresztül küldi), a pénzt meg minimális +0,%-os haszonnal váltja az inflációra hivatkozva (tehát jóval kevezőbben, mint amennyiért a bankok váltják).''
Ezt nem nagyon értem. Itt úgy fizetsz mintha online vettél volna valamit valahol és kész. Ezt bank és kártya válogatja, hogy milyen extrák, konverziók , stbk jönnek rá.
''Másik itt mondtátok ezt a 100€-os limitet, ha befizetem azt a 1,5€-t, akkor elvileg akár 1000€-t is küldhetek ha van annyi pénz a számlámonˇ?''
Igen, amennyi (hitel) keret van a a kártyádon annyit tudsz küldeni. Ez úgy megy, hogy megterhelik a kártyádat az €1.5-vel egy címszóval, hogy paypal valami és egy 4 jegyű kód is lesz a végén amit majd bekell ütnöd az accountodba, hogy verified legyél. Ezt a kódot majd a havi egyenlegeden fogod látni, ha van elektronikus hozzáférésed az egyenlegedhez, akkor hamarabb.
De lehet használni azt a virtuális kártyát is.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Enyémen van.
Más: Valaki átolvasta már a buyer protection-t teljesen?
[link]
Sajnos angol tudásomról nem büszkélkedhetek, ezért ha valaki nagyon ráér, az olvassa át, és ha valami olyan van benne, ami nagyon árint minket, írja ide legyen oly kedvesMinőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Bash
addikt
Tehát akkor ha jól értelmezem végülis 1 cím van hozzáadva az account-odhoz, csak az nem helyes. Azt tudom javasolni, hogy adjál hozzá egy második címet, legyen az akármi, állítsd alapértelmezettre, ekkor el fogod tudni távolítani a régi címet. Ezután pedig add hozzá az új címedet helyesen, állítsd alapértelmezetté, és ekkor eltávolíthatod az ideiglenes címet, amit beírtál.
http://bashtravel.com/
-
panisz
csendes tag
Köszi, szerencsére meg tudom oldani, hogy különböző gépekről, különböző IP címről lépjek be, akár egyszerre is. A lényeg, hogy erre figyelni kell. Most még arra az infóra van szükségem, hogy ha eltávolítok egy kártyát, akkor ezt utólag hozzá lehet-e rendelni egy másik Paypal fiókhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest