Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Béló #33601 üzenetére

    Mikor volt konkrétan a visszatérítés, refund napja?
    Nem egészen pontos tájékoztatást kaptál. Amikor meg érkezik hozzájuk és nincs fogadószámla mert azt a tulajdonos megszüntette, a pénz 30 napig a bejövő általános devizaszámlájukon van, majd azután kerül visszaküldésre.
    Ha már letelt 5 munkanap a PayPal refund érkezés dátumtól, akkor besétálsz egy bankfiókba viszed a régi számlád, bankkártyád erre a vásárlásra vonatkozó számlakivonatát, a PayPal refund igazolást és megkéred őket ahogy keressék már meg ezt a fent említett számlájukon és miután megtalálták utalják át az általad megadott CIB bankszámlára.
    Ha kifogsz egy kevésbé értelmes dolgozót, akkor a fiók vezető is jó lesz neked, ha igaz lenne, hgy visszaküldték arról természetesen kell egy igazolás neked, hogy a PayPal-on tudj valamit kezdeni, így azt adjanak már.Persze nem lesz ilyenjük, ha még 30 napon belül vagy. Majd a pénzt találják meg.
    Ez a módszer működik az Erste Banknál, a CIB Banknál (ott ők hívtak, hogy jött pénz menjek be annak ellenére, hogy már nem voltam az ügyfelük) és az OTP-nél is.
    A telefonos ügyfélszolgálat általában ezzel nincs tisztában, gondolom ott mondták neked.
    A szerződés megszünése után 8 évig tárolják a számlával kapcsolatos dolgokat, a banki részről a leadott bankkártya még 30 napig "élő" ne hagyd hogy megvezessenek, mert nincs kedve a könyvelést felhívni vagy telefonálni oda ahol igazolják hogy meg van ez a pénz a számlájukon.

Új hozzászólás Aktív témák