- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
evko
aktív tag
???? Nekem miért nem válaszol senki????
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
cocka
veterán
Más nevében én nem nyilatkozhatok. Én azért nem válaszolok, mert nem tudom a pontos választ a kérdésre, te pedig azt várod el és utána meg ha baromságokat írok le leszek hurrogva, hogy de nem erről volt szó és ráadásul még pénzt is buktam a tanácsaidnak "hála". Na ezért nem.
-
Nwis86
aktív tag
Helló
Valaki tudna segíteni?
Már elég sokat vásárolgattam az elmúlt pár hónapba paypalal de mostanába, elég sokat ezt az üzenetet kapom:
"Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance."
Most is ép ezt írja ki! pedig fontos lenne, hogy most tudjam használni. erre ezt a szöveget kapom, pedig Otp-s számlámon van 37 000Ft amit meg vennék az 12 000Ft szóval nem értem mi baja van, vagy ettől a kiírástól független nyugodtan lépjek tovább és jó lesz?
-
Nwis86
aktív tag
Elnézést a 3 egymás utáni hsz-ért, Most meg megengedte kifizetni a cuccot gond nélkül... Ezt csinálja már 1 honapja néha órákig nem tudok vásárolni mert kiírja ezt a szöveget, aztán meg később simán... De most ismét akartam vásárolni, több dolgot veszek és tapasztalatom alapján jobb mindent külön venni több csomagba mert hamarább megérkeznek... következő cuccot most megint nem engedi! Esetleg 2 Paypal tranzakció közt van valamiféle kötelező kivárandó idő? és azért nem engedi nekem használni?
-
tag
Nekem most negatív tapasztalatom volt az Erste átváltási árfolyamával. Az utalás időpontjában zárolt összeg még valóban jobb volt a Paypal által felajánlottnál, aztán a könyvelés időpontjában - 2 nap eltéréssel, lényeges valutaárfolyam mozgások nélkül - már többe került, mintha a Paypal váltotta volna. Szóval én még egyszer nem játszom zsákbamacskát, marad Paypal. Lehet, hogy más bankoknál nem ilyen rossz a helyzet, de az Erste kész ráfizetés.
-
-
tag
Igazad van, ami előnyösebb az egyinél, az a másiknál hátrány.. Egyelőre marad az Erste, aztán majd a vásárlás előtt mindig megnézem, hogy hogyan áll az árfolyam. Egyébként az árfolyamokat visszanézve nagyjából a könyvelés napján érvényes valuta eladási áron váltotta át. Mivel a fizetés angol fontban történt, és Visa Electronról ment az utalás, gondolom a konverziós díj is befolyásolta az összeget. Egyébként, ha dollárban vásárolok megúszom a konverziós költség egy részét?
-
todie
tag
sziasztok! a paypal teljesen uj nekem. elkezdtem a regisztraltam es a bankkartya regisztralasnal vettem eszre, hogy a paypal reg-nel megcsereltem a vezetek es a keresztenevem ezaltal a mikor a kartyat kivantam regisztralni azt az uzenetet kaptam, hogy nem valid a kartya (cib internetkartya)
kerdesem: hogyan tudom a vezetek es a keresztnevemet rendesen a helyere tenni, mert a valtoztatas opcional csak a keresztnevet engedne a vezeteket nem.
a masik: cib internetkartya regisztralasanal a kartya elejen talalhato 4x4 szamot es a mellette/alatta talalhato 3 jegyu szamot kell megadni? oh es a regisztralaskor mar a kartyan kell lennie a bizonyos 400huf-nak?
elore is koszonom
-
cocka
veterán
Azért az nem semmi, hogy nekem pl. anno nem adott senki tanácsot, hogy hogyan is kell paypalra regisztrálni, az utasításokat követve mégis tök egyértelmű volt. Rizikó meg mint mindenben ebben is volt, de vállaltam.
Nagyon csúnyán nem lehet elrontani. Ide csak paranoiások írnak?
-
todie
tag
válasz Winner_hun #3163 üzenetére
already done koszi mester
-
cocka
veterán
válasz victorio79 #3166 üzenetére
Soha nem használtam a top up opciót. Ennek kis millió oka van, most nem részletezném újra.
-
HXY
addikt
Ma hajnalban kaptam egy emailt, hogy megváltozott a felhasználói szabályzat.
Valaki össze tudná foglalni pár mondatban? -
cocka
veterán
Mézga Aladár vagyok, 5 forint/szó egy mondat.
Számold ki mennyibe kerül a teljes szöveg + felár a rövidítésért illetve összefoglalásért.
Hát kérem ahogy felmenőink mondták: ingyen a szánk se ér össze.
És mielőtt még a mégis hogy képzeled kezdetű gondolatok jutnának eszedbe, ugyanezt kérdezhetném tőled is.
-
-
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #3173 üzenetére
vazze nagyon elkéne kezdened angolt tanulni
de komolyan. magaddal cseszel ki ha nem teszed...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3175 üzenetére
Biztos angol tudás nélkül nem is lenne pofám vállalni azt amit te csinálsz.
Úgy értem a hardverapros topicban.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3177 üzenetére
Persze és ha problémád van az eladóval és mondjuk szervesebb kommunikációra van szükség, akkor majd hívsz egy tolmácsot vagy mi?
-
Winner_hun
titán
Status: unclaimed
Ez mi?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3181 üzenetére
Az egyik ok pl. az lehet hogy szarul adták meg az e-mail címet vagy a címzett accountjával valami gáz van.
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #3183 üzenetére
Kérdezd meg az eladót hogy mi van az accountjával. Helyesen adta-e meg a címet, nem lépett-e túl valami limitet, nem zárolták-e stb..
Ugyanezeket vizsgáld meg a saját accountodon is és ha azzal nincs probléma akkor az eladónak kell lépni. Különben ha lehetőség van rá (asszem ilyen esetben van) cancelözöd a pénzt vagy ha az eladó rendbe tette az accountját akkor automatikusan átmegy.
-
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #3185 üzenetére
Ez a válasz jött
No, no problem with my account, I received a note from Pay pal that this amount is under "verification" and that should be solved max in one day, but today is Monday and still nothing. Boh...I will let you know as soon as Pay pal will release your payment which is now under "investigation"...crazy stuff, this Pay pal...:-)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Nwis86
aktív tag
Helló
megkaptam én is ezt a bizonyos mailt a paypaltól, olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom elfogadni? Az ég világon semmilyen kattintási lehetőséget nem találok. Vagy milyen menüpont alatt hol lehet elfogadni? angol tudásom 0, levelet is google tolbarral fordítottam -
törölt tag
sziasztok
van egy kérdésem, illetve segítség kellene
lejárt a kártyám, és nem vettem észre mikor leütöttem az árút
nekiálltam kicserélni a PP profilban. felvittem az új adatokat, a 4 jegyűt is megadtam, majd kijelöltem elsődlegesnek és a régit töröltem.
azonban most az új se nincs fenn a listán
megpróbáltam ismét felvinni, de ez az üzenet jött:
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
most ilyenkor mi is van? -
cocka
veterán
válasz #32577792 #3188 üzenetére
A kérdés itt az, hogy a lejárt kártya után kiküldött új kártya száma változott-e. Ha igen, akkor mondhatni helyesen jártál el, ha a kártyaszám maradt, akkor ott követted el a hibát, hogy nem lett volna szabad törölni, ugyanis kétszer ugyanaz a kártyaszám nem vihető fel a rendszerbe, még akkor sem ha csak a lejárati dátum és a 3 jegyű cvc2 kód változott.
most ilyenkor mi is van?
Majd a paypal megmondja, vedd fel velük a kapcsolatot, írjál nekik.
-
t_felh
csendes tag
Sziasztok
Egy komoly problémámmal fordulok hozzátok.Vásároltam magamnak ruházati cikkeket, paypallal fizettem, kaptam EMS(!) tracking numbert az eladótól, aki látszólag el is küldte a rendelésem.
Viszont valamit trükközött, mivel SOHA nem jutott el hozzám a csomag, illetve SOHA nem is hagyta el a feladási országot.
Ez ugye egyértelműen látható is, ha lekérdezem a követési adatokat.Szerencsére az EMS pontosan mutat mindent: időpontokat, városokat, országokat, érkezés, feladás, kézbesítés stb... A címem, adataim 100% pontosak voltak.
Mindeközben az eladó (aki korrektnek, stabilnak tűnt a visszajelzései alapján) már el lett távolítva(!) az aukciós portállól (nem ebay) amin keresztül vásároltam.
Leveleimre természetesen már nem válaszol.Nem az első vásárlásom, sőt voltak már hasonló problémáim eddig is.
Előfordult hogy paypal "nem azt kaptam amit..." caset is nyitottam már, de az eladó egyszerűen beírt egy tracking numbert, és automatikusan lezáródott a paypal nyomozás. Nem lett belőle refund - tehát b@szhattam, soha nem lehetett újra nyitni a caset.
Volt hogy "nem kaptam meg a csomagot" caset indítottam, de ennek sem lett semmi eredménye.Itt viszont komolyabb összegről van szó.
Mit tegyek pontosan, hogy 100% visszakapjam a pénzem, és az eladónak SEMMILYEN módja ne legyen a további trükközésekre - valamint a paypal se basszon ki velem hogy automatán lezárja az ügyet, ha az eladó beír valami tacking numbert, vagy claim-ra állítja a caset.
Egy korrekt ügyintézésben bízom, amit valóban át is néznek, és cselekszenek is.
Az összes információ egyértelmű, összes bizonyíték mellettem szól - csak nem szeretnék úgy járni, hogy a kisköcsögnél marad a pénzem.Mi a helyes megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
tag
Szia! Jobb megoldást sajna én sem tudok, viszont az esetem az e-bayen hasonlít egy kicsit a tiédhez. Az utalást követően másnap már nálam sem volt eladó - az accountját törölték. Érdeklődésemre még két mailt kaptam, hogy minden rendben, ne izguljak, küldi az árut, aztán csend. Meguntam, és a resolution centeren indítottam egy claimet. Mivel válasz nem érkezett, a 11. napon a paypal visszautalta az összeget. A te eseted annyiban más, hogy nem e-bayes a vásárlás, de feltételezem, hogy ha leírod a törlés tényét, a paypal megvizsgálja ezt a körülményt is, ami mindenképpen a javadra szól és visszaélésre utal. Addig is reménykedj, hogy a claimre sem válaszol.
-
errerr
tag
Sziasztok!
Írtam az ebay topikba is ugyanezt, de nem érkezett válasz...talán itt tud rá válaszolni valaki...Kb. 20 perc különbséggel nyertem meg a két aukciót, mindkettőt azonnal ki is fizettem.
Másnap várt egy email, hogy az egyiket refundolta. Mikor megkérdeztem, hogy miért, azt írta, hogy véletlen volt, fizessem ki még egyszer és küldi.
Megvártam, amíg megjelent a számlámon a pénz és kifizettem még egyszer, viszont ezt a tranzakciót nem találom sehol a paypal history-ban....az emaileket sem találom a refundról sem, pedig nem töröltem ki, ez biztos...
Nah ezt nagyon nem értem...Így nem tudok dispute-ot sem nyitni, csak az egyikről. -
addikt
Sziasztok,
Megerősítésre lenne szükségem a Paypal működésével kapcsolatban.
Beregisztráltam, bankkártyám(dombornyomott) felvettem, hitelesítettem, meg felvettem az internetes bankszámlám is.
Az első kérdés, hogy az internetes kártyámat nem használhatom itt?
Mert ugye lejárati dőt, meg kódot nem tudok, de az annyira nem tetszik, hogy a rendes kártyámhoz férjenek hozzá.
A másik lehetőségem, hogy utalok a beregisztrált bankszámlámról a paypal-nak, ami pár napon belül jóváírodik, igaz?
Ha a kártyát használom akkor azonnal megtörténik a fizetés?
Mert ha igen akkor ez lenne az előnyösebb, de mindenképp az internetes kártyámmal.
Előre is köszönöm a segítséget! -
cocka
veterán
Az első kérdés, hogy az internetes kártyámat nem használhatom itt?
de
Mert ugye lejárati dőt, meg kódot nem tudok,
Jobb helyeken rajta van a netkártyán, rosszabb helyeken (pl. OTP) külön cetlin adják.
A másik lehetőségem, hogy utalok a beregisztrált bankszámlámról a paypal-nak, ami pár napon belül jóváírodik, igaz?
Ha mindenképpen bukni akarsz plusz egy konverzión és várni még egy-két napot, akkor csak nyugodtan. Mellesleg a beregisztrált bankszámládnak csupán a paypal számláról való pénz kikérésében van szerepe, vásárlásnál semmi.
Ha a kártyát használom akkor azonnal megtörténik a fizetés?
Miért ne? Illetve pontosabban a zárolás történik meg azonnal, a lepapírozás pár nap, de ez hagyományos kártyás fizetésnél is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest