Új hozzászólás Aktív témák

  • Kinnikinnick

    újonc

    Sziasztok!

    Sajnos eljött az az idő amikor paypal-lel kell fizetnem és teljesen összezavarodtam... a segítségetek kellene.
    Tehát:
    már ott gondok adódnak, hogy first name, last name. First az a keresztnév, last az a vezetéknév nem?
    De a probléma, hogy youtube-on egy csávó aki csinált egy "hogy csinálj paypalt", azt mondja ott, hogy direkt fordítva kell, mert ha nem akkor a kártyám (számlám) és a paypal között gubanc lesz... Mi legyen most?

    Következő: Címre mit adjak meg azt, amit a bankomnak is adtam vagy lehet egy másikat is? (ez azért lehet fontos, mert akkor az adatok nem egyezhetnek, vagy az címet nem nézik?)
    Irányítószámot hogy adjam meg: 1111 vagy H-1111 ?

    Egy fontos dolgot nem értek, ha lehet úgy is fizetni paypalon, hogy nincs regisztrációm akkor az nem jobb? Tehát regisztráció nélkül csal beütöm a kártyám adatait és kész küldi a pénzt. Így nem egyszerűbb?

    Meg ha van regisztrációm akkor nekem nem kell a paypal-ra külön utalgatni ugye, hanem elég ha csak a bankszámlámról továbbítom rajta a pénzt az ő segítségükkel úgy, hogy rajtuk csak keresztülmegy a lóvé a személynek akitől vásárolok?

    Állítólag valami 4 jegyű kódot kell majd beütni valahova, ezt pontosan hogyan kell és hol van(banki papírokon nem találok semmi ilyesmit).
    És a másik kérdésem e-mailembe jött egy levél, mivel most szombat van bankba nem tudok menni és pénzt rakni a számlámra de ha megnyomom a Click to activate your account akkor rögtön levon valamennyi pénzt a kártyámról ugye? Amit majd visszautal?

    Bocsánat a sok kérdésért, ez nekem nagyon új. Köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák