Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
hali!
szoval.
1. létezhet olyan, hogy a win me csinál minden egyes particio gyökerébe egy '' _restore'' könyvtárat??
én sehol nem találtam erre utaló beállitást.
2. létezik olyan progi ami kilistázza a futó processzeket?
egy routerre van rákötve, és az óra mellet megjeleik a két kis számitogép. viszont ha ezt közelebbről megvizsgálom, látszik, hogy egyfolytában van adatforgalom.
NGD Dialer trace nevű izét talált a spysweeper. ennek 2 fájla a c:\_restore\tempQ'' könyvtárban található. a progi átmásolja a fájlokat az ő kis karanténjába, és ki is törli őket.
viszont minden ujrainditáskor az a 2 bizonyos fájl visszakúszik.
szoval, ha a felvetett témákkal kapcsolatban /bármelyikkel/ van valakinek valami ötlete, akkor léygszi help!:)
-
khalox
őstag
-
vicces
addikt
-
khalox
őstag
Az a _restore könyvtár a rendszervisszaállításhoz szükséges információkat tárolja. Ha nincs szükséged rá, akkor kapcsold ki a rendszervisszaállítást, mert iszonyat mértékben el bír terpeszkedni.
A process list-re vannak speciális programok is, de most egy sem jut eszembe... azaz de... total commander task managger plugin... -
Dexter68
addikt
Ide nem is akartam írni Nem tudom, hogy kerültem ide
[Szerkesztve]Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
vicces
addikt
de hol kell a rendszervisszaállitást kikapcsolni??
sehol nem találom. egyébként nekem sem hiányzik.
..
no ezt a plug-int levadászom
különben ma raktam fel először a spysweepert erre a gépre. install után nem tudtam frissiteni, mert valamiért elérhettetlen volt a webroot.com.
ezért az alap definiciokkal futtattam le. nem kicsit lepödtem meg, mikor befejezte.
talált 48 software-t, és 140 trace-t.
miután végre lejöttek a frissitések a progihoz, a találatok száma kibővült ujabb 8 programmal, és ~100tracer -el.
annyit hozzáteszek még, hogy a gépen elözöleg ad-aware, és a spy bot destroyer&../?/. ezek semmit nem találtak.
[Szerkesztve]:)
-
khalox
őstag
Hmmm... most nincs itten WinMe, de ha jól emléxem, akkor jobb klikk a sajátgépen, tulajdonságok, teljesítmény fül, ott a file system, advanced, troubleshooting és ott kell kipipálni, hogy nem kell (disable system restore). Fogalmam sincs, hogy magyarul hogy van, angol WinMe-m volt...
-
vicces
addikt
hm..restart meg minden, de még mindig van _restore könyvtáram.
igaz meg van ritkitva. legalábbis látszolag.
arra gondoltma,hogy nem lehetséges az, hogy ez a butyok windows elrakta a dialer eme két fájl-ját is a mentéseibe?
és mivel ezek védett, vagy rendszer fájlok lettek, ezértnem engedte törölni őket?:)
-
khalox
őstag
Remélem tudsz oroszul...
Bővebben: link
A ghisleren richtig nem találom, vagy csak lehet, hogy nincs türelmem hozzá...
(www.ghisler.com - a TC honlapja).
[Szerkesztve] -
vicces
addikt
nem hiszitek el, hogy mit csináltam....átneveztem az opera parancsikonját Internet Explorer-nek, és adtam neki egy kék E ikon-t az eredeti ikont likvidáltam.
hátha nem jön be igy olyan sok okosság a sok csunya oldalról.:)
-
mityku
aktív tag
Hali!!
Az lenne a problémám, hogy a pc bekapcsolása után mintegy 2 perc kell mire a rendszer feláll. Most lett újra feltelepítve (win98se), nincs sok progi fent, játék egyáltalán nincs. Az lehetséges, hogy az USB driver (alaplapi telepítő cd-n lévő) okozza? Mert win telepítés után csak a nforce drivert raktam fel, az usb-t nem és mintha utánna lett volna ez a lassulás. De már korábban is csinált ilyen dolgot, akkor 3 perc alatt töltött be a windows.
A gép paraméterei: Abit NF-7, 512 Mb DDR mem., 1400Mhz AMD Duron, MSI Gef MX440 vid. kari.
Ha van valami ötlet, szívesen elfogadom!
üdv: mitykuOptimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
corlagon
senior tag
WinME-t használok a régi gépemen, úgyhogy van vele tapasztalatom.
Vicces: a system restore idegesítő szolgáltatás, de - ellentétben a winXP-vel - ME alatt NEM LEHET alapból kikapcsolni, legalábbis a 4000-es build-ig nem lehetett. Csinálhatod, amit Khalox írt, de csak eltűnik a szolgáltatás, azért futni fog a háttérben, kavarja tovább a drivereket, meg minden. Az eltávolításhoz érdemes a 'system restore remover pro'-t használni, az leírtja teljesen.
A spysweeper-hez hasonló proggiknak meg nem kell mindent elhinni, csomó tracer cookie-t meg ilyesmit találnak, nekem a tűzfalon alig jön át valami szemét.
Mityku: szerintem ütik egymást a driverek, távolítsd el az eszközt és vissza, meg nézz bele a msconfig-ba. -
vicces
addikt
kb 2 mega maradt. viszont az azért pofátlanság. hogy a többi particiora is szemetel.
..
de a lényeg a lényeg, hogy most már nem tetü lassú apám gépe. a franc se akart uj win-t felrakni.
corlagon: ez a gép kb 1,5 éve nem volt a közelemben.
hugom szolt, hogy nagyon lassú, és minden 2. inditást egy reset gomb követi, mert meghal már az induklásnál. elvileg tűzfalon keresztűl megy a netre.
apám viszont a netent inkább a szemét gyönyörködteti. a tüzfasl ezek ellen ugy látszik, hogy kevés.
felraktam egy pár progit, spy-ok után kutatva, de csak kevés találatot adtak.
a gép meg ugyan ugy haldoklott.
ma viszont adtam neki a spysweeperrel, és hittem is neki. amit megtalált azt le is irtattam vele
ugy tünik, hogy bejött, mert viszonylag gyorsan ''feláll'' a gép, a filmeket is le lehet már játszani.
-
moonman
titán
a hivatalos: Bővebben: link
és a hack: Bővebben: link (vezérlőpultba épül) -
mityku
aktív tag
Hali!!!
ADSL!!!?????
Bár az lenne, ehelyett modemes netem van sajna!!
Nem tudom mi okozhatja ezt lassú töltést,végül is ezen kívül nincs gond vele egyenlőre!
Egy kérdés (majd elfelejtettem), mielőtt véglegesen betöltene a rendszer, felhasználói jelszót kér, de mégse-vel kilövöm. Hol tudnám ezt letiltani?Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
moonman
titán
csak egy ötlet volt, az belassíthatja.
ha nem hálózati jelszó, akkor a \windows könyvtárban keress felhasználónév.pwd fájlt. töröld le majd reboot. most megint kérni fogja, hagyd üresen mindkét mezőt és nyomj entert (ok-t). (ez csak a desktop megjelenésére vonatkozó fiókjelszó lenne - 9x alatt nincs sok értelme)
[Szerkesztve] -
mityku
aktív tag
Hali!!
Valamikor leszedem + visszarakom az alaplapi drivert.
Msconfig-ot megnéztem, az indítópultban ezek vannak betöltve:
internat.exe internat.exe
scanregistry C:\WINDOWS\scanregw.exe/autorun
taskmonitor C:\WINDOWS\taskmon.exe
systemtray systray.exe
LoadPowerProfile rundll32.exe
(2X van benne a listában, ez nem gond?)
NvCplDaemon rundll32.exe
nwiz nwiz.exe/install
NvMediaCenter Rundll32.exe
Állapotterület SysTray.exe
OWCCardbus tray rundll32.exe
SchedulingAgent mstask.exe
üdv: mitykuOptimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
|moonman| : a kereső a win könyvtárban nem talált pdw kiterjesztésü file-t.
vicces: simán okézzam le? mintha próbáltam volna, de visszajött az ablak
De ezt nem mondom biztosra, majd utánajárok, DE NEM MA!!!!!Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
vicces
addikt
-
mityku
aktív tag
Hali!!!
Jelszót abszolút nem írok be, hiába okézom le vagy nyomok mégse gombot, mindenindításnál előjön.
Próbáltam moonman féle dolgot is de nem jött be.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
vicces
addikt
hi!
itt a listán, szerintetek?
ddhelp.exe
explorer.exe
internat.exe
kernel32.dll
mmtask.tsk
mprexe.exe
msgsrv32.exe
mstask.exe
rundll32.exe 3x
spysweeper.exe
ssdpsrv.exe
stmgr.exe. /vonalkodos ikon /
systray.exe
taskmon.exe
totalcmd.exe
wmiexe.exe
jah, és ma megint frissitettem a spysweepert, és találtam is egy csótányt. valami keylogger volt.
viszont eltünt a kis számitogép ikon az óra mellől.
internet gateway-nek csufolta magát. ez volt az, ami állandóan jelzett forgalmat.
de hogy hova tünt..
nekem a ''exe.exe'' fájlok nem nagyon tetszenek
-
vicces
addikt
na jol van. látom le se vagyok szarva
:)
-
X-COM
nagyúr
van jópár gyanús process itten, de elsősorban azt javaslom, hogy csökkentett módban futtass le vagy háromféle spyware keresőt
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest