Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    válasz Nordic #6147 üzenetére

    Hallóka!

    Nemrég újra elkezdtem a gamet, és a régi tiszavirág életű karik után végre sikerült felhúzni egy értelmes karit, egy 82-es Freeze Pulser Shadow-t, a builded alapján.
    Egy-két kérdésem lenne. Ha sc-n játszom a karit mit változtatnál a builden, lehet-e valahol egy kicsit softcoreosítani? Szíved szerint a glacial cascade helyett mit használnál 4l-be a cwdt setupba? Én már egy jó pár szintje egy frost wall tettem be, egész hasznos tud lenni. A fp átpiercel rajta, átlehet rajta flamedashelni, whirling bladeselni, viszont a mobokat és projectileaikat egész jól felfogja ha para van. T5-6 mapokat nyugisan tudok tolni, de letoltam már egy két t8-at is.
    Van amúgy valami uniqe item ami sokat dobna a builden? Ja és a single target dps növelésére vmi tipp? Ha komolyabb boss van akkor kiszoktam kapni addig a gmp-t egy hypothermiára, esetleg ha 6l-em lenne amibe alapból bent van, talán slower proj-ot használnék. Vagy esetleg lehetne más spellt használni ami jó singletarget dmget tol és illik a buildbe? Amúgy pedig köszi a buildért, kifejezetten tetszik a kari. :) :R

    Itt a karim. Így van 4160 hp-m 1600 es-em és cappelt resek, -12%-os chaos res ill. tooltip szerint 17k dps a fp-on városban, felaurázva meg 27k.
    A chest az most ideiglenes próbálom kiszínezni a másikat, csak addig van ez, ill. most cipő upgradet keresek.

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák