Új hozzászólás Aktív témák

  • mtwys921014

    lelkes újonc

    Sziasztok a következő lenne a próblémám ami már nagyon rég húzódik, mára már elegem lett ezért próbálok mindent megtenni , hogy a hibát javítsam a következő a gondom, az internet véletlen időközönként megszakad( Packet lossom van) ez a jelenség mind Gépen ( UTP) kábellel jelentkezik, mind telefon(WIFI) mind Laptop (WIFI) A Hibát pingplotterel látom, lentebb mellékelem ( Internetes játék DC-zik jobb esetben csak kis lagg vagy 1-2 másodperces álló képernyő ) Online rádió dettó szakad, interneten ha pont akkor böngészek nincs internet felirat fogad
    A Hiba elhárítása érdekében amiket megtettem, Friss Op rendszer, Driver( lan) frissítve, Lan kábel csere,
    Szolgáltató felé jeleztem, Amit ők csináltak, ERősítő felhejezése(Bár lehet túl erős a jel ezért dob le) Modemet cseréltek, de tudom nem az a hiba okozó mivel a régi modemmel is ez volt a gond.
    Az internet egy 500/20 as net.
    Win 10 Enterprise LTSC
    I5 6600 8gb ram
    (Bár ezek nem lényeges adatok.
    Az internet csak a gyári modemen keresztül jön be a lakásba, ami egy Arris TG1652S , de a korábbi Tecnhikolorr modem is ezt produkálta. Nos az internet Koax kábelen jön be, majd ketté oszlik ugye TV és a Modem felé egy Telektronik kettes elosztóval 5-1000mhz es- a Kábel be a Modembe onnan pedig Utp vel a gépbe.
    Az elmúlt 2 hétben volt 3 nap amikor egész jó volt 8-12 óráig semmi nem volt de a jelenség vissza jött. És kb használhatatlan.
    Amiket tanácsoltak( Galvanikus leválasztó)
    Vagy valamelyik lakásból kimegy az alacsonyfrekis zaj pl egy rossz tévé miatt ezért alacsony lehet az ussnr amit a modem nem ír ki.
    Amire gondolok túl van terhelve a Panel vagy ez a szakasz.
    Esetleg mivel a házban bármelyik konektorba dugok elektorinkus eszközt Túlfeszültséget tapasztalok ( Szikrázik) Illetve néha lecsapja csak úgy a biztosítékot amikor egy lámpát felkapcsolok, vagy az égő megy ki. Esetleg egy rossz ADmin beállítás vagy rossz értékek a jelszinteknél.
    Mellékeltem képeket.

    https://kepkuldes.com/image/H4APCH
    https://kepkuldes.com/image/H4ATvc
    https://kepkuldes.com/image/H4AwZi
    https://kepkuldes.com/image/H4Ayml

Új hozzászólás Aktív témák