Új hozzászólás Aktív témák

  • jtzk

    tag

    Sziasztok!

    Kicsit hosszú lesz, de hátha találkozott már valaki hasonlóval:

    Személyi kölcsönt szeretnék felvenni.

    1-2 hónapja már nézegettem az OTP Direkt-en keresztül, hogy milyen lehetőségek vannak, kalkulálgattam, agyaltam, stb.
    Múlt héten végül eljutottam odáig, hogy online igénylek egy összeget, hitelbírálat megtörtén, egészen a mobil aláírásig jutottam (utolsó véglegesítés), de akkor jutott eszembe, hogy új levelezési címem van, ezért azt előtte módosítom.
    Ott azt írták, hogy a módosítás 2 napon belül történik meg. Ezért úgy döntöttem, hogy várok a hitellel egészen tegnapig.

    Viszont azóta a Direkten keresztül folyamatosan elutasítják a hitel kérelmemet (bármilyen kis összeg is legyen az) belső szabályozásra hivatkozva.

    Bementem a bankba, az ügyintéző mondta, hogy látja, hogy jópárszor kalkulálgattam.
    Mondta, hogy nem baj, indít egy új igénylést.

    Viszont nála is elutasították a kérésemet, holott mondta, hogy anyagi oldalamat tekintve simán mennie kellene (diákhitelen kívül életem első hitele lenne, 3 éve ugyanott dolgozom, normális bérért stb...)

    Az ügyintéző sem érti, hogy miért lehet. Szólt az üzletvezetőnek, hogy esetleg van-e olyan limit, vagy hasonló, hogy tegyük fel havonta 10 hiteligénylést lehet indítani, de nem tudnak erről, nem tudják az okát.

    Azt kérdezték, hogy szerencsejátékba van-e valami tartozásom, és hogy a munkahelyem felszámolás alatt áll-e. Egyik se igaz.

    Valakinek valamilyen ötlete van esetleg?
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák