Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz D@niel #28251 üzenetére

    1. Nemtom, nekem sokkal jobb a böngészés mindenféle smoothing nélkül. Az instant tekerést nehéz felülmúlni. Egyedül az Edge-ben van valódi smooth scrolling, az az egyetlen előnye annak a böngészőnek. Vagyis volt, mert az is vált Chromium alapra.

    2. Sehogy. Arra jó, hogy tudsz váltani a Speed Dial, a Bookmark-ok és a History között. Sötét alapon, saját sötét háttérrel nem zavaró. Ha ennél komolyabb felületi beállíthatóságra vágysz, arra ott van a Vivaldi.

    3. Semmi szükség ilyesmire. Egyedül a konami kódnak lehet értelme, ha még mindig az van használatba. Ha azt benyomod a beállításokban, akkor pár egyéb – amúgy hasznos – opciót felold pluszban. Meg ott van az opera:flags, amit különösebben nem piszkálnék.

    4. X... Ha VPN-ezni akarnék és rászánnám magam, akkor én biztos, hogy a NordVPN-hez nyúlnék.

    5. Pedig a Speed Dial az asztali Operából szépen szerkeszthető az Other Speed Dials szekció alatt, én is így rendeztem be. Azt nem tudom, hogy az aktuális verzióban megborították-e ezt a funkciót, előfordulhat.

    6. Én egyik dark módot se szerettem meg (vagy eleve nem működtek), pedig kerestem egy ideig. Azóta a f.lux-ot használom (ilyen beállításokkal), ami eleve segít az olvashatóságban esti fényeknél, ráadásul egy hotkey-re van a további sötétítés funkció vele. Szerintem az egy elég alap program, a gyári Win 10-es színhőmérséklet-állító kukázható.

    Itt jegyezném meg, hogy az egyelőre és az egyenlőre szavak nem egyenlőek. Tessék nem keverni őket! Arról nem is beszélve, hogy a mondatokat nagybetűkkel kezdjük, írásjelekkel tagoljuk, majd zárjuk le. Ne ez legyen már megszokás, hogy idetojunk a közösbe! Erre a mobilról való írás sem kifogás.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák