Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #18632 üzenetére

    Szerintem azért nem a non-modal dialogs-ról van szó, mert azt írja, hogy "JavaScript not blocking the UI thread", tehát itt ebből úgy tűnik, hogy csak arról beszél, hogy másik szálon fut a UI kezelése, tehát egy szarul megírt JavaScript-kód adott esetben nem blokkolhatja a teljes UI-t. Már csak azért is ez a valószínűbb, mert a non-modal dialogs régóta nem csak Operában van, a Firefox is lemásolta (szóval innentől nem Presto-specifikus), például egy alert()-nél simán lehet tabot váltani, plusz a szöveget is le lehet másolni a párbeszédablakból már jóideje (hogy konkrétan hányas verzió óta, azt nem tudom). Próbáld ki ezt FF-ban: http://jsfiddle.net/CSAXj/1/

    Na mindegy, az idézett rész eléggé hiányos tartalmú ebben a formában ettől még.

    "Az egyetlen logikus indok az lehet, hogy ha valaki azért jelöli ki a szót, hogy Backspace-szel kitörölje. Ilyenkor nem kell utána egy + Del-t nyomni (vagy Del esetén duplázni)."
    Igen, de ez CSAK szövegbeviteli mezőkben (text típusú input, textarea) jön jól, egyébként meg SEHOL. Mert alapból az ember ugye nem tud törölni egy normál szövegből.
    Úgy szoktam "megoldani", hogy kettőt klikkelek a szóra, és egy kicsit visszahúzom az egérkurzort, de elég zavaró, hogy ilyen hülye kerülő megoldásokhoz kell folyamodni. Egyébként SAJNOS a Firefox (Gecko) is átvette ezt az idiótaságot... :( (nem mintha használnám amúgy a FF-ot, csak nem vágom az okát, minek vették ezt át)

    "Egyébként meg nem csak a renderelésért felel, hanem a hálózatkezelésért is. (DNS caching, SPDY és társai) Vagy nem? Mert ha igen, akkor ennek igencsak része a .htaccess fájl feldolgozásának módja."
    Hát a renderelő motornak nem kéne, hogy túl sok köze legyen a hálózatkezeléshez, a kettő tök más feladat.
    A letöltött .htaccess tartalmának böngészőben történő megjelenítése pedig nem értem, hogy kapcsolódna a hálózatkezeléshez. A kettőnek nem sok köze van egymáshoz szintén.

    (#18634) Penge_4 :
    ezt nem értettem, hogy érti, hogy nem támogatja a scope-ot, nem sok magyarázatot fűzött hozzá... :(

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák