Új hozzászólás Aktív témák

  • sziku69

    senior tag

    válasz diablo1984 #54750 üzenetére

    :)
    Ja, vagy 7 átlagban.
    Viszont szép állapotban van. Persze az alján vannak rozsdásodások, de a küszöbök rendben vannak. A hátulján, ahogy felrakták rá a vonóhorgot, maga a vonóhorog szerkezete rozsdás, de csak felületi. A hátsó alsó perem (ahol rohadni szokott) teljesen rendben van. Tulajdonképpen rozsdamentes.
    A szerelőm rakta belém a kisördögöt, azzal hogy "leírta" az 1.6-os (ecotec) 16V motort. A vezérlése tavaly volt cserélve. A motornak tényleg gyönyörű hangja van. Kerékívek hibátlanok. Az egyik ajtó leg sarkán láttam egy kis rozsdafoltot (a karosszéria tekintetében). Egyedül a baloldali ablakemelő nem működik.

    Van egy másik kocsi is. Egy ismerősömé. 1995-ös ferdehátú 1.7 TD isuzu motoros astra. Két légzsákkal, klímával, elöl hátul elektromos ablak, szervó, napfénytető, alufelni 80% körüli gumikkal. Most még a vezérléséről nem tudok semmit, mert a férj kint dolgozik németországba, és nem tudtam vele beszélni.
    Sajnos fél évet állt kint az udvaron, úgy hogy nem volt beindítva.
    Beindult első forgatásra, de valamelyik görgőket megviselte a "hibernált állapot" ezért visítanak.
    Rozsda ügyileg nagyon jó. Az alján csak felületi rozsda itt-ott. A tanksapkánál gyári állapotú. Nem volt babrálva még. Kerékívek alsó sarkánál van egy kis rozsda. Sajnos nincs rajta vonóhorog, ami kellene. Ezért kellene újravizsgáztatnom, ha megvenném.
    Az árát nem is írom le. :)

Új hozzászólás Aktív témák