Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz tibee77 #41013 üzenetére

    :C

    Megmondom őszintén, az eddigi hsz-eidből nem erre következtettem, de akkor tévedtem. :B

    Én amikor a kocsit megvettem (2008 as 1.7cdti Z17DTJ) odavittem a szerelőmhöz, akik töviről hegyire átnézték. Pár apróságot kicseréltek, megbütyköltek (kesztyűtartó világítás, egyik első fékpofa stb.), de ez fontos. Ezt ajánlom Neked is, mert akkor ilyenek nem fordulnak elő, hogy félig leszakadt vezérléssel járkálsz.

    Mindenképpen hallgassa meg legalább a turbót, hogy rendben levőnek hallja e, azért egy szakavatott fül, ha valami nagyon nincs rendben szerintem kiszúrja, illetve mégegyszer leírom, mert lehet elkerülte a figyelmed, hogy a kettőstömegű lendkereket is nézze meg (vagy youtubeon keress rá milyen tünete van ha rossz) annak a javítása nekem 2 vagy 3 ezer euroba fájt az előző tulajnak a trélerezéssel együtt, mert menet közben adta meg magát. Ha 6 sebességes a kocsid, sanszos, hogy végét járja 160k km nél. Otthon szerintem 200k körül megcsinálják, osztrákiában biztosan nem ennyi.

    Olajat 10-15k km enként cseréld és abból is valami normálisat tegyél bele. (Én ezt használom, erről találtam a legjobbakat.)

    Ezen kívül amikor megvettem, az első olajcserekor egy ilyen motorpucolót öntöttem az olajhoz, hogy tiszta lappal indítsak :) megoszlanak a vélemények, hogy ez jó nem jó, használ nem használ....nekem semmi negatívat nem okozott, szerintem egy használt autó vásárlás után jó lehet. Kipucolja az esetleges koszokat. Elvileg.

    Motorkódunk ugyan nem eggyező, de nekem ettől az üzemanyag adaléktól észrevehetően szebben jár a motor.

    Ezek a tapasztalataim eddig, amiket összeszedtem a kocsival kapcsolatban, illetve ezeket csinátam/használom..... és egyelőre minden szépen működik és teszi a dolgát. :)

    mod: túlélő felszerelés: égőkészlet, elsősegélydoboz, akkutöltő, hosszabító, meg két kesztűy, amibe belepakoltam fogót, csavarhúzót, gyorskötözőt, fémfűrészlapot. Ezek bent vannak a csomagtartóban. Meg van egy bicska a könyöklőben :) Jah meg csomagtér tálca. baromi hasznos!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák