Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    válasz MajaG #3482 üzenetére

    Az android helyreállítóban nincs véletlenül olyan opció, amit elfelejtettél kipipálni, mondjuk repartition vagy hasonló néven? Ha már az op3ndott fórumba írtál, ennek a flash tool-jában ha jól emléxem van ilyen, a flash.xml pedig a partíciós táblát tartalmazza, tehát magától meg kéne csinálnia mindent (és persze mindent törölni is fog a tabletről). A másik, hogy minden driver fent van-e a gépen, ami kell, nem azért szakad-e meg a partícionálás? És végül: az op3ndott tablet hivatalos frissítése is elég nehezen megy fel, vagy a gép, vagy a kábel hibájából, vagy egyszerűen a gazdája rossz módba kapcsolja flashelés előtt, a másik topikban az elmúlt 1000hsz alatt legalább 10 embernek állt le a flashelés "IFWI Flash Failure" hibával, a tanácsok is le lettek írva, olvass vissza!

    (#3483) otto1: Rootolva vagy? Azt hiszem EZ az az apk, amit keresel. A leírásban linkelt 7z mappa nem tudom mi a fene és hogy került oda, de semmi köze a témához. :)

    (#3484) Lexio15: nem tudod otthon javítani, sajnos kijelzőcserés a készüléked. Ez vmi típushiba, nagyon sokaknak így ment tönkre a tabletje itt a fórumon, olvass vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák