Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tildy #62511 üzenetére

    Az őrült gyalogos (vagy az őrült kerékpáros) és az őrült motoros között nagyságrendek vannak a károkozási potenciált tekintve. Az őrült autós más kérdés, de az autósok 95%-a legfeljebb balfasz, de nem öngyilkos, motorosoknál ez az arány fordított, és a súly/teljesítmény arányuk amúgy is jóval nagyobb.

    Olyan sztorit legalábbis még nem sokat hallottam, hogy valaki kanyarodni próbált, és egy hátulról 160-nal belerohanó gyalogos kettétépte az autót. Motorosokkal ellenben előfordul az ilyesmi. Autókkal megintcsak, de ha az úton előforduló autók és motorok számát viszonyítjuk, valahogy a motorosokkal még arányszámot nem tekintve is sokkal gyakrabban, hát még ha az arányokat is belekalkkulálod.

    Utálhatod az általánosításokat, amennyire csak tetszik, a számok makacs dolgok.

    Szerk.: Azt persze még hozzátehetném, hogy a motorosok a rossz hírüket elsősorban az őrült gyorsasági motorosoknak köszönhetik (akárhogy is hívják ezeket szakzsargonban), és nem a szakállas-kendős krúzolgató harley-s öreguraknak, csak nehogy jöjjön valaki, aki kikérje magának az általánosítást, mert ő ismer borzasztóan megfontolt gyorsasági motorosokat, akik még sosem lépték túl a megengedett sebességet, és ha idős nénikét látnak a zebránál, akkor leszállnak, és átkísérik.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák