Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz lenox #62064 üzenetére

    Mint említettem, két és fél évig fuvarozásban dolgoztam, ez idő alatt körülbelül 600e km-t vezettem, a legdurvább hónapban 31700-at. De az átlaghoz képest mindig is sokat tekeregtem, amiben több dolog is közrejátszott. Párnán ülve kezdtem el vezetni tanulni és rengeteg kellemes élményem volt gyerekkoromból, fater mindig azt vallotta, hogy már az utazás is lehet élvezetes része a nyaralásnak, így aztán néha akkor is az autót választottam, amikor gazdaságosabb lett volna repülővel.

    20 évesen lett meg az első saját autóm és rögtön arra használtam a szabadidőm nagy részét, hogy bejárjam az országot, aztán a környező országokat. Majd lett egy jobb autóm és messzebb merészkedtem és így tovább egyre többet és többet. No meg vidékiként egész más, mert mindenért menni kell, amíg nem költöztem fel Pestre addig sose dolgoztam ott ahol éltem. Aztán csináltam egy vállalkozást és az első időkben még nem volt számtech nagyker a környéken, úgyhogy rohangáltam a fővárosba, volt, hogy napi háromszor (600 km), abban az időben havi 7-8 ezer körül átlagoltam. De eleve ha az ember elindul spanyolba, annak is a déli részére, az kapásból egy hatos elmenni odáig meg vissza, és persze ha már ott van, akkor nem csak üldögél a szálláson, legalábbis én nem. Privátban a legtöbbet épp most tettem meg, egy hónap szabi, hazaautóztam, aztán nyaralás, otthoni ügyintézés, stb, 11200 km ment bele a verdába.

    Pár éve hunyt el egy kedves barátom, aki a 80-as évek elején egészen Kamcsatkáig elautózott egy ezerötös Ladával, nagy álmom, hogy egyszer utána csináljam. A rutin már adott hozzá, de én nyúl vagyok, maximum egy G-wagennel mernék nekiindulni, meg egyedül nem buli és még nem találtam senkit aki bevállalná és nem büdös a lába. :)

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák