Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz ladybug #60777 üzenetére

    van abban ráció szerintem, amit ezek csinálnak. csak nem így, nem ebben a formában és nem ezzel a pofával. és természetsen nincsen meg az arány sem. úgy akarnak csinálni, mintha ők lennének az új német 10 éves program, ami eleve bukásra van ítélve, mert ahhoz nekik is takarodniuk kellene. van szép csili-vili stadion, nincsen emberállomány, de még csak az sem, akikből kilehetne nevelni azokat, akik mondjuk 5-10 év múlva vihetnék valamire. nagybátyám minden esetre megvette az éves fradibérletet..
    drága stadionok nem feltétlen szükségesek, de nálunk azok lesznek, a mindannyiunk által ismert urambátyám rendszer miatt. itt minden mérhetetlenül drága lesz, mert mindenki szétlopja magát, ahogy csak tudja ezekből a projektekből. tehát alapvetően nem baj az szerintem, hogy van stadion. a baj sokkal inkább az, ahogyan a stadion lesz. kell valami, ami modern és korszerű, ahova végre elmehet apja-fia,család és szurkolhatnak és nem a náci és zsidózó rigmusokat hallgatják - ezzel teljesen egyetértek. csak ahogy ez az egész történik, az bicska nyitogató...
    és amíg a double pass jelentést úgy bagatelizálják el a felelősök, ahogy azt teszik, itt semmi sem fog változni. nem mondom, hogy nézd vissza a mai pintér interjút a csúfos égés után, de abban minden benne van, amitől ma itt semmi sem változik. döbbenetes az az arrogancia és képmutatás amivel magyarázza a kudarcot. mintha belenne drogozva... mit tanult ez a kommunikációs tréningen? de nem őt kell hibáztatni ezért sem, én legalábbis nem őt teszem felelőssé, hanem azokat, akik ezt a darab szar embert oda helyezték. a vezért meg a csányit. ők a fő kolomposok.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák