Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz <Adamsky> #22936 üzenetére

    "Egyébként értem a problémádat. Neked kell ez a kihangosítás. Igaz nehezen tudom elképzelni, hogy miért nem az autó fejegységét használod erre vagy épp egy - jó eséllyel -sokkal jobb minőségű headset-et?"
    Váltogatom az autókat (1 saját, 2-3 céges), és nem akarom mindig rakosgatni a kihangosítót. A saját telómat se akarom szinkronizálni a céges autók bluetooth kihangosítójával (pl. mert automatice letölti a telefonkönyvet). Minden más megoldás macera, ez ott van a csuklómon, és mindig elérhető. Megszoktam már a Huaweinél, mint kényelmi funkció, és hiányozna ha nem lenne.

    "Egyébként miért kell neked az a "tűpontos" GPS? Őszintén kérdem. Tapasztalatom szerint ez max. akkor érdemes bekapcsolni, ha tényleg fontos a nagy pontosság. Én pl. erdei futás alkalmával (futókör) szoktam csak aktiválni ezt a módot"
    Igen, én is pont ezért. Sokat túrázok, terep futok, és fontos lenen a pontos trackelés olyan helyen ahol azért távolabb van az ember a civilizációtól. Ebben sajnos a Huawei gyengébb. Jellemzően távolságban is csal (általában kb. 10%-ot pluszban), és a nyomvonal követése is pontatlanabb, van hogy meg is szakad. Elég idegesítő egy hosszabb túra során, hogy nem tudod végig vinni, csak mondjuk 2-3 részletben.

    Egyébként hajlok arra, hogy átállok 2 órás megoldásra, mert úgy látom az igényeimnek egy óra sem felel meg teljesen önmagában, vagy legalábbis elfogadható árszinten. Én 4-500e-t nem vagyok hajlandó kiadni egy okosóráért. Megtartom a Huaweit általános, mindennapi, mondjuk úgy civil használatra, és veszek egy Garmint (mondjuk egy Forunnert) az aktivitás követésre. És szépen cserélgetem őket. Talán ez a legoptimálisabb megoldás. :U

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák