Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz ToBeY #66687 üzenetére

    Múltkor barátnőm lerántotta az asztalról az E6420-at, és a laminált padlónak nagyobb baja esett, mint a gépnek :) - igaz bosszantóbb is, egyáltalán nincs kedvem a padlót kicserélni, szerencsére annyira nem látszik/nem gáz a sérülés rajta.

    Hosszas gondolkodás után 2 hete vettem egy Sony WH1000XM3-at. A másik fejhallgató, ami versenyben volt, az a Bose Quietcomfort 35 II.
    Az allee-ban található Bestbuy-ban mindkettő ki van állítva, lehet őket próbálgatni, igaz ebédszünetben egy 10 perces teszt alatt sok különbséget nem vettem észre közöttük.
    Viszont mivel a Sony 92k-ra le volt akciózva (így olyan 30k-val olcsóbb volt mint a Bose), így a Bose már nem volt opció (tesztek szerint zajszűrésben jobb a Sony, kényelemre nekem azonosnak tűntek pár perc próba után, a Sony-nál mondjuk negatívumként felhozható, hogy panaszkodnak a touch control meghülyülésére hideg vagy szél esetén), nem igazán láttam volna értelmét +30k-t kiadni rá.

    A zajszűrés funkció nagyon jó, konkrétan az irodai alapzajból semmit nem hallok, ha leveszem, akkor tűnik fel, hogy még a folyosóról is rengeteg apró zaj bejön, ahogy ott közlekednek/beszélgetnek a kollégák. Igaz, a fő dumagép kollégámmal azóta kb. felváltva voltunk HO-ban, szóval az igaz teszt csak ezután jön majd. :)
    Kipróbáltam még az egyik irodaház aljában található menzán is, 100+ étkező/sorbanálló ember esetén szinte minden zajt kiszűrt, ez is nagyon tetszett.
    Hangminőségben hozza a Sennheisereim szintjét (HD 558, 598cs), telefonról flac-t lejátszva ldac codecet használva nagyon jól szól (igaz annyira nem vagyok vájtfülű).
    Tegnap takarítás közben is használtam, azért mozgás közben jól bele tud izzadni a fülem/fejem, de ez minden hasonló zárt fejhallgatónál probléma lehet kisebb-nagyobb mértékben.
    Összegezve a két hét tapasztalatait, eddig elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák