- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Valakinek van füldugóval tapasztalata,hol és milyet érdemes venni?
Pár napot szállodában leszek és nem akarok úgy járni mint @ -
ToBeY
nagyúr
válasz fokukac #67853 üzenetére
Tripadivsor szerint sok a részeg orosz túrista,akik éjszaka is randalíroznak és nagyon hangosak.Erre keresek megoldást
Egyébként,ahogy kénézek az ablakon,szerintem jókor hagyom el a bázist.
Az más kérdés,hogy pár napja még ott 40fok volt,most meg 32fok lesz (szar de maradni fogok)[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
A gyógyszertárban valami viaszos dugót adott a gyógyszerész.remélem nem kell majd egész nyaralás alatt azt szedegetnem kifelé,mert beletapad.
-
-
Spet
addikt
Nem is értem a forró ólmot miért nem ajánljátok.
Vazulnak is bejött.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
ToBeY
nagyúr
válasz FehérHolló #67862 üzenetére
Köszi,ezzel ténylet sokat segítettél!Disznó fül nem jó vízbe áztatva?
-
ToBeY
nagyúr
válasz FehérHolló #67866 üzenetére
Igaz,muszlim országban nem szeretik a disznót...
-
nagyúr
Na ki az a majom, aki tegnap éjfélig dolgozott, de most már indul is Nagykanizsára..?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
Szerencsére kevés az orosz,inkább kelet német és angolból van sok,akik egy fokkal kultúráltabbak mint az oroszok.
Csak azt tudnám hogy ki a német válogatott 10 játékosa,hogy minden német szinte abban van.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Az ciki, hogy a facebook elütött emailcímmel is beengedett? elgépeltem, felcseréltem két betűt, a jelszavam valószínűleg jó volt, és mikor lenyomtam az entert, felnéztem, még pont láttam hogy rossz a cím, mondtam is hogy na mindjárt jön a hibaüzenet, de nem, beengedett...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #67875 üzenetére
Igen, kijelentkeztem, és most direkt elütve is beírtam az emailcímet, és simán beengedett...
ha nem írok be semmit emailnek vagy jelszónak, akkor hibát dob
De most harmadszor is megpróbáltam máshogy elgépelni a @ utáni részt, és így is beengedett
Aha, na lehet hogy megvan a megoldás... persze ennek se örülök... az emailcímben a @ előtti részt figyeli, mert ha nem az emailcímet írom be, hanem csak a @ előtti részt, még a kukacot sem, akkor is beenged, ha a @ után elírok szinte bármit, akkor is beenged. Ha a @ előtti részben elírok valamit, akkor nem enged be...[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
-
nagyúr
le lehet zizzenni a kukacomról.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Azért ha jól rémlik azért gyerekkoromban nem volt ilyen, hogy hetekig hőség legyen. Péntek óta vagyok Magyarországon, de minden éjjel kell, hogy menjen a klíma . Csori lányom nagyon nehezen viseli az itteni lassan szubtrópusi időjárást , napi szinten megy a hajmosas , úgy leizzad. Na nem baj, legközelebb talán télen jövünk .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Spet
addikt
Megoldás:
- nappal bezárod az ablakokat, behúzod a redőnyt-függönyt
- hazaér az ember szellőztet egyet
- ablak bezár egy kis légkondi/ventillátor
- este kereszthuzat
- hajnalban erős szellőztetés, mert ekkor a legjobb az idő.Valaki örül ennek az időnek, valaki nem, valaki hozzászokik, valaki nem.
Globális felmelegedés van vagy csak jön a következő jégkorszak.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
nagyúr
Dehogynem voltak melegek...
Ami más, hogy mostanában több a déli áramlás, ami nedves levegőt hoz, ezért sok a zivatar. Ilyen értelemben véve tényleg trópusibb, régen csak medárdkor volt ilyen, most meg egész nyáron.
De összességében ezen a nyáron nem nagyon voltak 35-40 fokok hetekig, mint korábban. Sőt, összefüggően nem nagyon volt olyan, hogy egy hétig nyaralóidő lett volna.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lenox
veterán
Most hogy mar megvannak a hangfalkabeleim uj kihivast keresek. Tud valaki olyan dobozt, ami a tv-bol kijovo optikai kabel dolby digital jelebol csinal analog audiot? Nyilvan most pcm-et hasznalok, ezert egy stereo dac csinal nekem audiot, de a tv meg a medialejatszo is tud dolby digitalt, viszont akkor a dac helyett egy olyan doboz kell, ami azt is tudja fogadni.
https://www.amazon.com/Easyday-Digital-Analog-Converter-Decoder/dp/B01C2LWFB6
Ilyesmire gondolok, csak annyi csavarral, hogy ne csak 2.1/5.1-et tudjon, hanem a tobbi supportalt format is, pl. 4.0-t.
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #67884 üzenetére
30-40 sem volt régen hetekig. Most meg már egy hete 30 felett van, és előtte is úgy , ahogy hallottam.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
azért Magyarországon nyáron mindig meleg volt. Az, hogy 30 vagy 40, azért az lényeges különbség.
Itt lehet visszanézni csárton havonként, szerintem hőmérséklet szempontjából ez a nyár nem volt durva.
Sokkal inkább abból a szempontból, hogy mennyire párás / viharos volt, az az ami új igazán, hogy szinte minden nap jöttek a felhők majd a zivatarok.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
2008 augusztus lesz az. Meg talán 2012 augusztusa . Emlékszünk hazajöttünk Görögországból , ahol 35 fok volt de az a meleg az itthonihoz képest semmi volt.
Nem voltak igazán melegek ezen a nyáron ? Akkor az elmúlt hét mi volt, jégverem?!Kicsit más téma : odahaza okos miniszterelnökünk úgy néz ki alkot, valakinek valami normálisabb európai alternatíva esetleg költözésre , ahol nincs meleg, jó a szociális háló, normálisabb az egész rendszer ?!
[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
Én is, de azért ennek sok értelme edzés szempontjából nincs. 30-32 fok árnyékban, az simán 40 közeli a napon. Minimum 10-15 ütés plusz pulzusban. Konkrétan lábra nem is tudom magam kifárasztani, mert előbb elfogyok keringésben. El kéne kezdeni a hosszúfutásokat az őszi maratonhoz, de kb esélytelen, félmaratoni távnál legkésőbb készen vagyok, mint a liba. No mindegy, ez a hét lemegy szintentartással, jövő hétre 20-21 fokokat ígérnek, talán mehet végre valami normális edzésmunka.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #67894 üzenetére
Jó én akkora távokat nem megyek mint te,inkább csak szigetkör nagyságúakat inkább.
Ha el akarok fáradni akkor edzőterem 90perc edzés.Btw itt este 10,31fok 70% pára legjobb
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Errefelé ( Alföld ) 32-34. Végig .
Blackie: Norvégiát próbáltam , nem jött be. Plusz túl drága is. Svédország , Dania . Nem rossz ötlet, előbbit néztük anno ki. Svájc felejtos.
Nemeteknel Drezda a nagy favorit meg Berlin . Nyugatnémetek nekem túl zárkózottak."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
BlacKSouL
addikt
Drezdában élt ismerős néhány évig, egyetemet csinálta barátnőjével együtt. Tavaly ki is jutottunk hozzá egy napra a bátyjával, ő alapvetően dicsérte, bár szemelyisegebol adodoan voltak negatív véleményei is. Asszem két éve volt, hogy meséltek, hogy mikor itthon 34 fok volt, kint 37, csak ott kint eddig nem volt jellemző, és ezért nagyon gyengén klimatizált a város, ahogy sok német város is, a klimatizalas pedig kurvadraga.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-K Alaplap
- Samsung Odyssey G40B 240hz, FHD, IPS Alkudhato!
- Nagyon szép Philips EP5934 (Saeco Incanto OTC) automata kávéfőző új tejtartállyal
- i5-7400, GTX 1060 6GB, 16GB RAM, 120GB SSD, Cooler Master hűtő
- ITX PC - B550, R7 5700X, 32 Gb RAM, 2 Tb SSD, RTX4070 Super, 750W SFX, garancia, beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest