Új hozzászólás Aktív témák

  • lenox

    veterán

    válasz Kalandor #65861 üzenetére

    Az ASZF-et nem firtattam, az mas volt, nem en. Igen, kisbetus/nagybetus nem egyertelmu, de leginkabb nem tunt fel. De latom, most mar moderator van kiirva armester helyett.

    Ha a random karaktersort hozza lehet kapcsolni az en fiokomhoz (nyilvan igen, hiszen mi ertelme lenne egyezest talalni, ha utana nem tudnad megmondani, hogy pl. melyik ket user volt akinel egyezett), akkor az is szemelyes adat.

    KEndre: Nagyon szabadulnal tolem, felsz valamitol? Neztem az adatvedelmi szabalyzatot. Nem csak az a kerdes, hogy szamomra megnyugtato-e, hanem hogy szabalyos-e, illetve hogy teljesulnek-e az abbol kovetkezo kotelezettsegek. Teszem azt a moderatorok ezek szerint adatfeldolgozok, tehat nyilvan megfelelo szerzodessel kell rendelkezzenek az adatok kezelesere vonatkozoan, es akkor most elvileg kerhetnek egy listat, hogy kik azok a termeszetes vagy jogi szemelyek, akik hozzafernek a szemelyes adataimhoz. De nem feltetlenul erdekel melyebben, csak nekem fura volt, hogy beirok egy topikba es erre jon a privi, hogy ez azonos vagyok egy masik userrel, mintha a nagy testver figyelne.

    #65864: Szerintem felreerted a GDPR-t, nem arrol szol, hogy milyen nehez vagy mi kell az adott szemely beazonositasahoz, hanem hogy hogyan lehet szemelyes adatot kezelni.

Új hozzászólás Aktív témák