Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz parandroid #61051 üzenetére
JAjjmár, gyere te is, beleillenél a társaságba...
Biztos van alkoholmentes is.@Boci: .... és a végén jött a csősz, és mindenkit kizavart az erdőből..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #61055 üzenetére
Banándoppinggal belefér az 2-be is
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Nézegetem merre milyen idő van, hát elhiszem hogy sokan havat se látnak egész évben. Ezeknek azért jelezném hogy mi már ma bokáig gázolunk benne. Mátrától délre meg alig őszi idő van.
-
-
nagyúr
válasz parandroid #61055 üzenetére
csak van egy biciklid? végig lejt a Duna mellett, gurulsz, azt' jóvan.
Ui. azért örülök, hogy futsz, és nem versenyszerűen gyalogolsz...
ui. @Kismalac: a monszun az meleg. ez meg hideg.
de, hogy bíztassalak, ahogy axl is megénekelte,
"nothing lasts forever, even cold november rain"[ Szerkesztve ]
-
-
EQMontoya
veterán
válasz erdey_a #61063 üzenetére
Szerintem is géppuskázzuk le.
Az megvan, hogy Magyarországon Január előtt nem nagyon szokott tél lenni?
A 3 fok, szakadó eső nem tél, hanem ősz.
A "hét fok alatt jobban tapad a téligumi" pedig egy marhaság.
Nekem is fent van a téli egy hónapja, de 7 fokban, száraz úton a nyárival azért komolyabbat tudok fordulni.Mondjuk én Kukac helyében a Jazzre dobnék egy normális négyévszakost, és kész.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #61059 üzenetére
Holnapra biztos elmúlik, mert már december lesz. Addig is elmegyek még egyet futni. Biciklizéshez hideg van. Dunáig meg el lehet ugyan jutni a Majna mellett, az viszont odáig végig emelkedik. Pfff. Ja, az új minire meg nem megy fel a réginek a kereke, mert máshol vannak a lyukak (meg eggyel több is kéne). Feltettem ebayre, meg egyúttal néztem volna másikat is, de nagyon igaz, hogy a német venni mindent félár alatt akar, eladni meg 10 eur-val olcsóbban, mint az új ára - mégiscsak használt. Ez ilyenkor karácsonyi leárazásoknál nagyon durva, bolti árak rendesen az ebay használt árai alatt vannak egy csomó mindenben. Bezzeg ha én teszek fel egy hirdetést, hogy 2 évet futott 15” téli gumi gyári alufelnivel, 6-7 mm-es profillal 300 eur, alku nélkül, akkor a legnagyobb ajánlat, amit eddig kaptam 200 eur volt, de általában 150-nel jönnek. Úgyhogy vesz a tököm téli gumit, hogy aztán meg évente 2x80 eur-ért még cseréltessem/centiroztassam/tároltassam is. Katica megkapta a Mazdát, azon a buzi osztrákok miatt úgyis van, én meg legalább hajtom a háromhengeres fűnyírót. Nyári gumin. Ha elkopik, mehet erre is a négyévszakos.
Lol, hiába járt le a szerkesztés, ha safarival visszamegyek, tudok még szerkeszteni, és engedi posztolni is.
Ez megy más böngészővel is? Már 10 perc fölött vagyok, és még mindig működik, vagy ötödszörre is, hehe.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #61068 üzenetére
ha prémium vagy akkor asszem 15 perc a szerkesztési idő, nem?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #61072 üzenetére
A sárról inkább ne beszéljünk. Sajnos nagyon szűk a hely, és nagy a forgalom fotózni, de ami itt most a 21-es négysávosítása címén van, az egy igazi klasszikus értelemben vett sártenger több hektáron. Amibe és amiből a teherautók, munkagépek folyamatosan hordják ki a főútra a sarat, földúttá változtatva azt száraz időben is. Erre jött rá a 8-10 centis latyak... Plusz leszűkítették az egészet, és szakadékot csináltak mellé, úgyhogy 2 kamion általában már tükörérintéssel megy el egymás mellett, különben leesik.
Na de majd ha kész lesz, svájci autópályákat fog idézni
-
Lortech
addikt
válasz parandroid #61068 üzenetére
Pontos számokat nem tudom, de tovább engedi szerkeszteni, mint amennyi ideig él a szerkesztés link (annak ugye csekély értelme lenne, ha mondjuk 5 percig élne a szerkesztési lehetőség, és megnyomhatnád 4:59-nél a gombot, de már nem tudnál semmit szerkeszteni, ezért van ráhagyás).
Igen, bármelyik böngészővel működik ami támogatja a vissza gombot.Thank you to god for making me an atheist
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! A Bare International próbavásárlásos oldallal, céggel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes velük foglalkozni?
-
Geri89
aktív tag
válasz FehérHolló #61076 üzenetére
Egy kicsit bővebben kifejtenéd? Van személyes tapasztalatod velük?
-
parandroid
félisten
válasz Lortech #61074 üzenetére
Úgy rémlik, régebben a vissza gombra az üres hozzászólás ablak jött be (most meg itt van minden, amit írtam), illetve ha szerkeztési időn túl nyomtál vissza gombot, akkor mindjárt a szerkesztési idő lejárt üzenet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
BlacKSouL
addikt
Androidos opera 43 esetében a scrollozás időnként megakadozik. Ha húzom az oldalt ujjal föl vagy le akkor is megakad néhány pixel után, és utána se fel se le. Se ugyanabban se másik mozdulatra. Ha gyorsan pöccintem akkor is csak mozdul kicsit, de ugyanaz. Aztán egyszercsak valamitől helyrejön.
Ez csak a 43-as frissítés óta van. Találkozott már ilyennel valaki?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz FehérHolló #61081 üzenetére
látom, beakadt nálad is a vissza gomb. Vagy maga mindent kétszer mond, kétszer mond?
-
Jó éjt mindenkinek, a zInternet mára csukható!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
erdey_a
addikt
December 1.
Hannover, repülőtér
Hafferöder.
Habos, hűvös, finom.Vérboci
-
gaborbol
őstag
Uj ugyfel rendelt asztali gepet alkatreszbol osszerakva...
Nagyker aron csak az alkatresz $3500 dollar/gep monitor nelkulEzen biztos nem fog akadni a passziansz.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest