Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz Ren Hoek #6963 üzenetére

    A fotós tudását - pontosabban csak és kizárólag annak a technikai részét - meg lehet ítélni ennyiből természetesen, de itt jobbra-balra botránkozni, és főleg csámcsogni rajta, igen érdekes dolog. Ilyenkor jön rá az ember, hogy a különböző bulvárműsorok és szennylapok miért is élhetnek meg. Mindegy. És attól, hogy a fotós tudásának technikai részét meg tudjuk ítélni még nagyon nem tudjuk, hogy milyen ember is ő. Így mellékesen.

    "Lehet jó meglátásai vannak a fotózásról, de akkor miért nincs igénye arra, hogy legalább a teljesen alapokat megértse? (nem is értem hogy hogy lehet komolyanvenni a fotózást ilyenek nélkül)"

    Mert nincs rá igénye. És akkor mi történik? Ha neki az okoz örömet, hogy beállítgatja a modelleit és kész, akkor ezt már ne is tehesse és ezt ítéljük el? Ítéljük el és botránkozzunk, csámcsogjunk rajta, hogy hogy képzeli, hogy nem foglalkozik olyannal, ami nem érdekli? Ne érdekelje, kattintgasson, örüljön neki, okozzon neki szép perceket a fotózás így is. Mindegy, én kiszálltam, nem nekem való ez a vita.

    skiny83:
    Most nem néztem meg ezt a videót, jó rég tettem, hónapokkal ezelőtt. Nem emlékszem bécsi kapus nagyképűségre, de lehet csak nem emlékszem már rá, majd megnézem újra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák