Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz proof88 #4487 üzenetére

    Most a cégnél vagyok megint, és visszaállítottam a mentett image-et, szóval most ismét xp van azon a gépen, ahol múltkor teszteltem az lpt portos mátrix nyomtatót (mert egyébként nem xp van rajta, és addig nem is lesz amíg problémás a nyomtatás). Ennél írtam, hogy csak bekapcsoltam a nyomtatót és működött is szépen, az xp magától telepítette a drivert. Na ma már nem nyomtatott, de nem az otthoni szöveget nyomta, hanem nem mond semmit, a nyomtatási sorban látom hogy ott van amit nyomtatni kéne, de fura, mert kb másodpercenként eltűnik, aztán megjelenik egy új nyomtatási feladat, mindig az aktuális perc:másodperc idővel, aztán az is eltűnik és ez megy a végtelenségig, szóval ezt látom és a nyomtató nem nyomtat semmit! Úgy gondoltam, kipróbálom amit ajánlott valaki: chksdk /f, az végzett újraindítás után és utána közvetlenül már nyomtatott a nyomtató!!! Nem tudom mi köze volt hozzá, lehet hogy éppen semmi. :D Nem csak a copy con lpt1-es szövegemet hanem az xp nyomtató tesztjét is simán kinyomtatta! Felraktam 1-2 frissítést, újraindítottam és megint nem nyomtat, megint eltűnik-megjelenik a nyomtatási sorban amit nyomtatni kéne végtelen ciklusban, de a nyomtató nem csinál semmit!
    Még itt is megpróbálkozok netről driverrel, mert ugye ez nem az otthoni nyomtató, hanem ez egy másik, Epson FX-880, keresek hozzá valami másik drivert, hátha ... meg ezt is megpróbálom majd általános nyomtatóként felrakni, de akkor is nem értem, hogy múltkor miért működött egyből és ma miért nem nyomtatott, utána meg miért igen és utána megint miért nem. ehh ...

    Ja, valaki kérdezte, hogy nézzem meg a system32\spool-ban, mit látok ahol a nyomtatási sor is van, nos én ott látom azokat amiket nyomtatni kéne, ugyanúgy ahogy a nyomtatási sorban: folyamatosan jelennek meg és tűnnek el a fájlok és ugye mindig új fájlnévvel jelennek meg az új fájlok, én nem tudom hogy ez hogy működik a háttérben, de én csak azt látom, hogy folyamatosan hozza ott létre amit nyomtatni kell, aztán eltűnik, aztán új névvel megint létrejön, eltűnik, stb... 1 mp-enként van ez. Szóval akkor tudok egy ottani fájlba belenézni csak, ha a nyomtatási sorban a nyomtatást felfüggesztem, akkor megáll ez a folyamat, és bele tudok nézni pl jegyzettömbbel egy ottani fájlba, látom is az van benne amit nyomtatni kéne, meg az adatai ... ez is egy friss xp telepítés egyébként, eszközkezelőben semmi felkiáltójeles nincs, eredeti az xp, én már kivagyok ettől a problémától!

Új hozzászólás Aktív témák