Új hozzászólás Aktív témák
-
alexandre33
csendes tag
canon mp 250
utantoltottem de nem tudom resetalni,mi lehet az oka? -
mirci18
addikt
üdv mindenkinek
nagy gondom van a lexmark multifunkciós nyomtatómmal x2350-es tipusú.
ma nyomtatni szerettem volna többször és az utolsó nyomtatás előtt el kezdett villogni a gép majd kiírta hogy nem támogatott nyomtatópatron pedig eddig gond nélkül jó volt.tescos patron volt így beraktam a régi tescos patront azzal tovább ment a gond nélkül.
újratelepítettem a nyomtatót de semmi.
szerintettek az új patron aminél hibát jelzett ki már nem fog működni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Sayen
tag
Üdvözlök mindenkit !
Több mint 5 évig használtam egy Canon Mp 130 -ast végig utángyártott patronnal , gond nélkül . Rengeteget nyomtattam vele , de a mechanika elfáradt és nem érte meg felújítani...
Maradtam a Canonnál , hiszen jól bevált , most MP 550-es van. Rendeltem egy garnitúra chippes utángyártott patront és a "szűz új " nyomtatóba rögtön azt tettem bele . Már cseréltem benne patronokat (ez print 220 ft/db ) a chippeket átrakva , nyomtat is szépen
Olvastam , hogy ha berakom az eredeti patront akkor ismét normálisan jelzi a tintát, de nem akarom kibontani a gyári csomagolást
A kérdésem csak annyi , hogy ezek után már többet nem fogja a tintaszintet rendesen jelezni ? Tehát mindig ott lesz a felkiáltójel , hogy kiürülőben a patron ?Köszönettel várom a válaszokat !
-
sgery
őstag
sziasztok!
van egy hp C5280-as tintasugaras nyomtatóm.
Story: mindig utántöltöttem a patronokat, az utolsó töltésnél a kékkel valami baj volt, mert bár csak 2ml-ert töltöttem bele mégis nagyon folyt a toner alján a fúvókáknál. Hagytam pihenni egy napot, megtörölgettem és nyomtattam. csak kék szín volt a lapon. 1-2x még eljátszottam, aztán rendeltem egy után gyártott de eredeti minőségű patront. beteszem, becsekkolja, beállítja, nyomtat szépen. kb 20oldalnyit nyomtattam vele 2nap alatt. Aztán ma nyomtatnék, és a zöld színből sárga lett. Gondolom a kékkel keveredik és ettől lesz sárga. Minden más szín tökéletes, csak a zöld nem jó. Kicsit kitakarítottam fültisztító pálcával, a fúvókák körül is (a fúvókákat nem) letakarítottam. De még mindig sárga
Kérem valaki adjon valami használható információt, mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segítségeket!FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
tothbe
addikt
válasz alexandre33 #3902 üzenetére
a chip a gond semmi más. olvass vissza itt is és megtalálod, hogy nem elég csak töltögetni a chip-pel is kezdeni kell valamit.
By(e) Tothbe
-
sgery
őstag
itt egy patronban van minden szín sajnos.
amúgy új patronról van szó, 2napja vettem. csak után gyártott, bár teljesen megegyezik az eredeti hp-val, csak épp töredéke az árának..
a lényeg, hogy felhívtam a céget akitől vettem, Ők azt mondák a patron hibája lehet és kicserélik. remélem a másik patron már jó leszFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Spet
addikt
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy van-e valakinek Samsung scx4521f es multifunkcionális nyomtatója? Azzal kapcsolatban érdeklődnék ,hogy az szoftveres hibája ha a fénymásolás során a másolandó oldalt lekicsinyítve nyomtatta ki a nyomtató és halványabban? Vagy csak valamilyen kiegészítő nem volt feltelepítve a gépre és azért csinálta ezt? Vagy a nyomtatónak lehet-e probléma? A számítógépről való nyomtatás során ilyen probléma viszont nem merült fel!Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
CoolBoy323
nagyúr
samsung ml 1640 nyomtató, windows 7 64bit OS
a gond a következő: ha a nyomtatót ki van kapcsolva, és bekapcsolom, h nyomtassak, akkor nem lehet, mert egy sárga felkiálltójel lesz a képénél, és vmi baja lesz, de a hibaelhárító sem tud a gonddal mit kezdeni!!
már feltettem minden létező drivert, de a probléma még fent áll!!
csak úgy tudok nyomtatni, h a nyomtatót kikapcsolom, eltávolítom az eszközt a hardverek közül, aztán bekapcs nyomtató, driver újra fel, és működik rendesen a következő nyomtató kikapcsolásig :S
vki tud vmi okosat mondani?
-
phantom88
tag
válasz CoolBoy323 #3910 üzenetére
Én csak annyit tudok segíteni, hogy nem a windows 7 64bit tehet róla, mert nekem azzal megy gond nélkül.
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
-
mirci18
addikt
üdv mindenkinek
ma nyomtatni szerettem volna többször és az utolsó nyomtatás előtt el kezdett villogni a gép majd kiírta hogy nem támogatott nyomtatópatron pedig eddig gond nélkül jó volt.tescos patron volt így beraktam a régi tescos patront azzal tovább ment a gond nélkül.
szerintettek az új patron aminél hibát jelzett ki már nem fog működni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
GeryPc
senior tag
helo mindenki
lenne egy samsung ML-2010 -es (lézer) nyomtatóm problémám sajnos nem szűnt meg hogy behúzza a papírt és felénél mindig elakad,legalábbis az esetek nagy részében,igazából a probléma okát már tudom kérdésem az lenne hogy van itt aki ért hozzá és meg tudja nekem csinálni normális áron?
[ Szerkesztve ]
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
palanti
csendes tag
Keresek EPSON STYLUS D68 nyomtatóhoz feltöltő CD. vagy az interneten letölthető címet
-
CoolBoy323
nagyúr
-
atesss
addikt
És mi a probléma oka ? Csak kiváncsiságból kérdezem.
Nekem is ezt csinálta a Xerox 3116 az előbb amikor próbálgattam - mert ugye részben szét van szerelve.
De ott kiderült, hogy elfelejtettem visszacsavarni a csavarokat (amik közvetlenül az elektronikát, de úgytűnik közvetve mást is tartanak) alul.
Visszacsavarás után ment ugyanúgy mint előtte, rendesen (a képhiba megvan ugyanúgy persze, de ez remélhetőleg egy új tonerrel megoldódik).Service Manualt le tudsz tölteni hozzá pl. itt: [link], és van egy "EXPLODED VIEWS PART LIST" is : [link]
Ez alapján talán magadnak is meg tudod csinálni.
Én biztos hogy magamnak fogom a Xerox 3116 és a HP Laserjet 1000 kitisztítását csinálni, és ha a Xeroxban a toneren kívül lenne más hiba is, azt is.
Ha jól tudsz angolul, még ajánlom a wikipedia Laser printer szócikkét: [link], a működés nagyon jól le van írva; de én is még olvasom, mert nem könnyű az angol miatt.
Meg találtam egy Samsung ML-1710-hoz ilyen Flash-es Training Manualt, amiben nagyon szemléletes animációk vannak, abból is jól megérthető a lézer nyomtatók működése, letölthető innen : 1.darab és 2.darab -
Julcsika1
tag
Hali !! nagyon valószínű hogy a papír behúzó kuplung ki van akadva, vagy eltört a kuplungnál lévő dupla fogaskerék belsejében lévő kis távtartó- egy rugót tart- így nem ugrik vissza a helyére, és papír elakadást eredményez, legalábbis a 1710-essel már jártam így , lehet hozzá alkatrészt kapni .
ja és javítást is vállalok, de hosszú az alkatrész beszerzésének ideje.
és Tolna megyében vagyok.[ Szerkesztve ]
-
kovecses
aktív tag
Canon iP1000 nyomtatómmal van gondom. Hulladék tintatartály megtelt.Szétszedtem, kitakarítottam, összeraktam, a neten talált resetelési megoldásokkal csak 1 bekapcsolásig jó. A generaltool programmal nem tudtam resetelni hiába szervízmód, semmi.
Ha valaki tud rá megoldást írjon privát üzenetet.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Julcsika1
tag
válasz kovecses #3919 üzenetére
HAli!
IP1000serviztool.rar filet keresd meg , kicsomagol, indistd az IP1000generaltool_98_2K_XP.exe file-t
a power gombot nyomva tartva helyezd áram alá a készüléket.
1. lépés: jobb felső sarok kiválasztod az USB portot
2. lépés: Bal oldal közép tájt DEVICE ID gombra rá katt. mellette üres mezőben nyomtató adatok kijönnek
3. lépés: jobb oldal felül EEprom Clear bepipálni
4. lépés: megnyomni a Test pattern1 vagy a Testpattern3 .
ha rögtön fejtisztítást is akarsz akkor a Cleaning hoz is tegyél egy pipát. -
Dr. COPY.
tag
Szia!
A papír elakadást sok minden okozhatja. A hibák gyakoriságuk sorrendjében a következők:
1 ócska minőségű papír,
2 kopott, koszos papírmozgató görgők,
3 idegen tárgy,
4 hibás, vagy koszos papírfigyelő szenzor,
5 (ahogy Julcsika1 is írta) hibás tengely, kuplung, fogaskerék,
6 egyéb (pl kimozdult leválasztó köröm stb.)
Mivel az írásodból az derül ki, hogy gyakran, de nem minden esetben akad el a papír szerintem az 5. hibát kizárhatjuk. Ha az elakadt papír belépő élén nincs gyűrődés a 3. hiba is kiesett. A 2. hibát egy szemrevételezéssel te is megállapíthatod, ill. ha csak koszos, egy körömlakk lemosóba mártott ronggyal megszüntetheted. Maradt a 4. és 6. hiba.
No miután ilyen remekül kibarkochbáztam magam áruld el kérlek, hogy mi a hiba! -
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
egy kis segítségre lenne szükségem!
Van egy canon ip 1500 nyomtatóm, de nem találok hozzá win7-hez való drivert.....
Ha jól emlékszem amikor vista volt nekem akkor nem is kellett semmi, felismerte simán és nyomtatott, de a win 7-nél nem ismeri fel -
atesss
addikt
válasz cbrfireblade #3925 üzenetére
Próbáld a Vista-s drivert letölteni a gyártó oldaláról.
Ha a Vista magától feltelepítette, akkor léteznie kell annak a drivernek...
Persze aztán az is lehet, hogy a Vista-s driver nem megy majd Win7-en, de erre nagyon kicsi az esély. -
atesss
addikt
HP Laserjet 1000W nyomtatóm alapvetően működik Win7 alatt az XP-s driverrel, de amikor kifogy a lap, akkor az üzenetet nem tudja rendesen megjeleníteni, csak hosszadalmasan lehet belépni. Részletesebben: [link]
Azóta már a kombinációs lehetőségek (driver, és frissítései) többségét kipróbáltam, de továbbra is ugyanez a helyzet.
Nincs esetleg valami ötletetek ? -
atesss
addikt
Viszont ki is kéne már tisztítani ezt a HP 1000W-t, baromi koszos belül, festékpor, por, stb.
Mivel (milyen törlőkendő, milyen tisztítószer) lenne érdemes kitakarítani, és hogyan ?
Mire kell vigyázni, mihez nem szabad hozzányúlnom kézzel / mással ?
Esetleg sűrített levegő (ilyen palackos) ?
Kompresszorom sajnos nincs, csak ilyen tartály nélküli minikompresszor, de esetleg azzal is megpróbáljam (egy szeleptűt rárakva) ?
Service Manual-om van hozzá: [link]És a szerelés alatt lévő (de ahogy megnéztem valószínűleg csak tonerhibás, legalábbis remélem...) Xerox Phaser 3116-ot is jó lenne azért kitakarítani.
Hogyha már lesz bele véve új toner, megérdemli.
Kiderült, hogy a Samsung ML 1710 ugyanez, ahhoz itt van a SM: [link]
Ennél van esetleg valami, amire még jobban kéne figyelni, mint a HP-nál ?[ Szerkesztve ]
-
shakedown
csendes tag
üdv!
olyan nyomtatót szeretnék venni, amivel tudok cd-re nyomtatni. ez lenne az elsődleges szempont. vmilyen alap modellre lenne szükségem mivel csak erre fogom használni, meg néha egy egy lapot nyilván. tudnátok mondani párat amit érdemes megvenni?
régebbi modellek is érdekelnek, amiket viszonylag könnyedén be lehet szerezni használtan.előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
rothar
csendes tag
Hali!
Néhány tapasztalatot gondolom megosztok veletek, hátha valakinek segítek vele.
1. Nekem most egy Dx 4450-em van. A nyomtatófejem úgy száradt be hogy kb. 3 nap alatt. A Sárga patront jelezte üresnek akárhogyan cserélgettem(természetesen utángyártott ezer forintis izé van benne). Nekem Sima Acetonnal( a klasszikus üvegessel) és egy fecskendő segítségével sikerült feloldanom a beszáradt tintát, oly módon hogy a nyomtatófejet 2x átáztattam vele kb 5 prcig rajta hagytam és egy papírzsebkendővel felittattam a maradékot. Ennyi. Nem hittem volnde bevált.
2. Aki nyomtató vásárlásra adja a fejét, annak én azt tanácsolom hogy az ePsonokat messze kerülje el. Nekem ez a DX 4450 a második (az első egy SX szériás volt).
Mind Technikailag, mind pedig a szoftver terén bosszantó kis apró hibák nyüzsögnek, amelyek megnehezítik és egy bosszantó, idegesítőfolyamattá züllesztik a nyomtatást. Nem akarok senkit untatni velük, az én életem már néhánby évvel biztos rövidebb lesz az epson miatti idegeskedések miatt. -
Julcsika1
tag
Szió!
1. áramtalanítás
2. festék kazetta kivétele
3. nyitott ajtónál porszívóval óvatosan ki porszívózod / van speces toner poszívó- gondolom ez nem áll rendelkezésre/ a sima porszívó is jó csak ne legyen tele a porzsák.
természetesen egy jól világító lámpa is szükséges hogy lásd hogy mit csinálsz odabent.
4. a papír behúzó gumi görgőt megtisztítod vagy felújítod - ha van hozzá gumiregenerálód. esetleg átfordítod ha nagyon kopott.
5. kazettát leellenőrzöd, pld nem potyog-e a festék, a lehúzó gumikés rendesen töröl-e.
6. kazi visszahelyezése.
7. próba nyomtatás.ezt bármelyik lézeres nyominál csinálhatod. aszem ennyi ha még valami lemaradt nyugodtan kérdezz, ha tudok válaszolok.
-
atesss
addikt
válasz Julcsika1 #3932 üzenetére
Hát én igazából még ennél is komolyabb tisztításra gondoltam.
Majdnem az egész nyomtatót szétszedni, mindent kiszedni, és jól áttörölni, esetleg ha valahol kellene, zsírozást pótolni, stb.HP 1000:
A papír behúzó gumi felszíne tényleg kezd töredezni, úgyhogy jó lenne felújítani.
Ehhez milyen gumiregeneráló kellene / hol, kb. mennyiért lehet ilyet beszerezni ?
Egyébként tényleg előfordul már, hogy két (vagy nagyon ritkán akár három) lapot kap be; többek közt ezért is akarom kitisztítani.
A kazettát is megnézem azért, de szerintem nincs gond vele, "csak" az elmúlt hét év alatt mégiscsak kiesett festék van a nyomtatóban, saccra egy 40e oldal lehet azért benne.
Illetve kifogyás körül elég sokat ráztuk korábban a tonert, utólag - hogy jobban utánanéztem a működésnek - ez nem volt olyan jó ötlet...
Mondjuk ezután már inkább magamnak fogom tölteni, de még ebbe is bele kell tanulnom.Xerox 3116: Alapvetően por van benne, meg ilyen morzsa és hasonlók (ügyesen használta a korábbi tulajdonosa... ). Illetve az elektronikán látok egy kis festéket is, úgyhogy azt biztos ki kéne szedni.
-
Dr. COPY.
tag
Szia!
Szerintem ne állj neki, hacsak nem azért, mert ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy szétszedd. Ugyanis jó esélyed van rá, hogy gondjaid lesznek az összerakás során, viszont a siker semmilyen kézzelfogható eredményt nem mutat majd, leszámítva természetesen a jól elvégzett munka örömét. De ha mindenképpen nekiállsz, akkor íme egy lehetséges módszer. A képelőhívó egység kivétele és fénymentes becsomagolása után szedd le a műanyag burkolatot. Majd szereld ki a lézeregységet és a fixálót. A lézeregységgel bánj finoman, a fixáló fóliát lehetőleg ne gyűrd és taperold össze. Ezután a szabadban menj neki kb 8 bár nyomású sűrített levegővel, ha nincs kompresszorod keress fel egy gumis műhelyt. A gumi görgőket körömlakk lemosóval, vagy olyan hígítóval ami nem eszi meg a gumit tisztítsd meg. Rakd össze és kész. De ez nem fogja megoldani a több lapot húz be gondodat. Ezért ugyanis a behúzó görgő alatt lévő kis gumilapocska a felelős. Elég ezt kiszerelned és kicserélni parafára miáltal letudtad a hibát a következő kb. 1000 évre.
-
veterán
Sziasztok!
Van egy Canon MP540-es nyomtatóm, ami a mai napig tökéletesen üzemelt.
Feleségem nyomtatni akart vékony papírra, de nem jött össze mert begyűrte.
A beragadt papírt kiszedtük, viszont azóta azt írja: Hátsó tálca, a papír elakadt szüntesse meg ...bla bla.
Egyszer magához tért, bejött a menü, de nyomtatásnál megint kiírta, ekkor az alsó tálcáról húzta volna a papírt, de útközben elakadt.
Azóta is csak a hibát írja ki, semmit nem tudok vele csinálni.
Szétszedtem amennyire tudtam, végig néztem, de sehol nem láttam benne papírt.
Görgők forognak, viszont mikor bekapcsolom rögtön lenyitja a tálcát, pedig ezt csak akkor szokta, ha nyomtatni kezdek.
Tud vki esetleg vmi ötletet, mi lehet a hiba?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
mirci18
addikt
üdv mindenkinek
-
törölt tag
mivel elég frekventált topik, így tapasztalatnak ideírom:
a nyomtassolcson.hu-ról, ha rendeltek, akkor ne tévesszen meg senkit, milyen szép garanciális szolgáltatásaik vannak.
a megadott számon senki sem veszi fel 3 napja, az e-mailre nem reagálnak.
természetesen kerestem másik számot a céghez (Taschner és tsa. Bt., patronnagyker.hu alatt is ők futnak), leráztak, h ez nem hozzájuk tartozik.
szóval, garanciális prbolémával fel fordulhattok, de hozzájuk nehézkesen.
a probléma hálistennek megoldódott (xerox 6110-hez rendeltem utángyártott tonert, de nem fogadták el a nyomtatók, amíg a csip nélküli nyomtatóval kapott (kb. 70%-on állnak) tonereket ki nem cseréltem csipes utángyártottra. ebből is volt egy pakk. az az évi 50k gondolom nem érinti őket nagyon, amit majd máshol költök el ezentúl. mást különösebben nem tehetek.
előtte is tőlük rendeltem már párat, meg a pakkot is a színesekkel, gond nélkül mentek a régi színes tonerekkel, maradt is egy az előző rendelésből, azzal egyik nyomtatóban sincs probléma a géphez kapott tonerek mellett továbbra sem.[ Szerkesztve ]
-
bées
csendes tag
Van egy 2 éves Brother-130C nyomtatóm. Bekapcsoláskor az LCD-n "lehetetlen tisztítás"
hiba üzenet jelenik meg.A könyve szerint mechanikai hiba okozza. Én a mechanikáját teljesen átvizsgáltam, de semmi hibát, sem papir beszorulást nem találtam.
A nyomtatófejhez menő festék csővek levegősek.
Kérek mindenkit, aki tud segísen! -
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Van egy HP 845c nyomtatóm és nem engedi felrakni a drivert.
Telepítésnél mindig ezt kapom: [link]
Netről letöltött driver 10%-nál beint és se szó se beszéd kilép a telepítésből.
Valakinek van valami ötlete? -
.:Kristian:.
addikt
válasz .:Kristian:. #3940 üzenetére
megoldódott
-
atv72
tag
otthonra szeretnek lezernyomtatot venni (max50old/ho).
xerox 3250
samu 1640 v 2240et neztem kiA kerdesem: utantoltott toner eseten is kell ez a chipreset buhera v az csak az azonos feltoltott tonernel? Csak mert kizarolag sw-es chipresetet tudnek vallalni, semmi forrasztgatas, kutytu-vetel, stb.
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Öcsém gépén az XP Eseménynaplójában látom, hogy napjában többször próbálja, de nem indul a Lexmark nyomtatószolgáltatás.
A dolog finomságát az adja, hogy a gépéhez Epson nyomtató csatlakozik!
Korábban volt rajta egy Lexmark Z517, aminek a progija szabályosan lett eltávolítva, de eszerint pocsék lehet az uninstallere, és valami szemét fenn maradt.
A kérdésem, hogy tudtok-e valami módszert, amivel teljesen el lehet tüntetni a Lexmark maradékait.
(A hibanaplón kívül vannak érdekes problémák az Epson működésében is, szeretném megnézni, hogy nem a Lexmark roncsai okozzák-e.)
Köszi!
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
atala
addikt
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok.
Ruhára vasalható matricákkal foglalkozom.
Nyomtattam egy Rolling Stons nyelvet transzferpapírra, (magyarul vasalható matrica). Ez olyan mint egy matt fotópapír.
Az eredmény, fekete csíkos lett. Mellékelek két képet.Először azt hittem, a kép olyan, (bár nem látszott) ezért kinyomtattam elfordítva. A lényeg, hogy a papír haladásának az irányában teszi bele a csíkokat.
Talán a papírtovábbító görgő? Akkor meg miért nem mindenhová teszi a a csíkot. Ha megnézitek, a nyelven belül a fehér részre nem tett csíkot. Ha a görgő csinálná, akkor ott is lenne csík.
A fej megint nem lehet, mert akkor széltében lennének a csíkok.Más képnél eddig nem tapasztaltam, kivéve egy Ferrari jelet.
[ferrari]
Itt viszont a fehér részen is van csík. Lehet, hogy a továbbító fogaskerék lesz mégis. A fekete szín nem tud megszáradni, és ráragad a görgőre, majd a papírra. De szerintem az nem húzna ennyi ideig csíkot.Valakinek van ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Ezzel kapcsolatban kérnék javaslatot, esetleg tapasztalatot stb, ami konkrétan kérdés
1 - Ha rátolom az új szoftver-t, utána az eredeti tonerek is használhatóak maradnak?
2 - Ez a szoftver zökkenőmentesen felmegy? (nem szeretném használhatatlanná varázsolni)
3 - Tényleg tudja a 3000 oldalt? Értem, van egyáltalán annyi nafta a tonerben?Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sislaciii
aktív tag
Sziasztok! Van egy Canon MP450 nyomtatóm, működik, meg minden, scan OK, fénymásolás OK, de ha nyomatotok, akkor nem nyomtat rá semmit, tinta pedig van, és ugyan úgy tolja lassan a papírt, mint amikor nyomtat szóval nem átcsúsztatja gyorsan. Mi lehet a gond?
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövedelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Samsung Xpress SL-M2885FW multifunkciós lézernyomtató automata kétoldalas nyomtatás! + 1 toner
- HP OfficeJet Pro 9020 alig használt, nagyon megkímélt és jó állapotban lévő nyomtató eladó
- Canon transzformátor, trafó, adapter AD 150, 230 / 9,5 V
- OKI Microline ML-5720 USB mátrixnyomtató
- Canon tintapatron 545XL, 546CL + utántöltő szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest