Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66251 üzenetére
Annyiban van még egy kis csavar, hogy emag utalvánnyal fizettem, így azt szeretném majd természetesen visszakapni, a másik része ment utalással. Szóval így vagy úgy de kell az emag is szerintem.
-
félisten
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #66252 üzenetére
Sajnos csak az emag oldalán hirdetett rendszeren keresztül vetted, meg kellett volna nézned a konkrét eladó weboldalát és attól közvetlenül rendelned, még olcsóbb is lehetett volna. Én már jártam így.
Az emag mindig írja, hogy csak társoldal és a forrásoldal webáruházat is feltünteti, de annak az ÁSZF-je már más feltételt is feltüntethet, sőt.
Lehet ez becsapás, de az emag is szereti népszerűsíteni magát a társoldalakkal, mert több a hirdetett áru és jó árviszonyokkal. -
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66253 üzenetére
nem is vártam el. Köszi
Sanyi52
Itt nem az a gondom, hogy olcsóbban is vehettem volna, hanem, hogy nem azt kaptam amit az Emag weboldalán hirdet. Kép leírás csak tájékoztatás az emag szerint.. De a paraméterek és a gyártó sem felel meg annak, mint amit kaptam.
AZ ASZFben nincs szó hibás teljesítésről. És weboldalja sincs az adott cégnek. Egyedül az elállásról, illetve a kellékszavatosságról ír itt az Emag weboldalán.
A megadott elérhetőségek egyikén sem volt elérhető, se emailre se telefonra nem reagált eddig.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
embe
nagyúr
válasz pigmeus #66255 üzenetére
Esetleg fuss egy kört a fogyasztóvédelmi topicban , hátha tudnak használható infóval szolgálni!
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66256 üzenetére
Be volt csomagolva és a számla is belül volt. Kívül a kedvezményezett és a fizetési maradék volt feltüntetve.
Székely Balázs EV - Szekelyvill-nek nevezi a forgalmazót az Emag.
embe
Köszi -
félisten
Egyelőre szerintem itt még felesleges fogyasztóvédelmezni.
Van egy eladó akivel fel kell venni a kapcsolatot. Ez még nem sikerült (vagy nem is próbálta meg, így nincs semmi alap arra, hogy menjen a cirkusz idő előtt.
Ha eladó a kapcsolat felvétele után nem akarja cserélni/pénzt vissza adni akkor lehet fogyasztó védelmezni.
Azért ha belegondoltok egyelőre semmi extra nincs a dologban.
Megrendelt egy terméket emagon keresztül és nem a várt jött. Más szolgáltatónál is megesik. Emag ASZF leírja, hogy a közvetlen eladóval kell felvenni a kapcsolatot, ő sem tud mit tenni hiszen piactérként működik csak, felületet biztosítés (kb mint egy vatera).
-
félisten
válasz pigmeus #66258 üzenetére
Nem a számlára gondoltam hanem, hogy rendeléskor is fel volt tüntetve, hogy ettől a cégtől veszed.
Felvetted vele a kapcsolatot? Mert ennyi lenne a dolgod egyelőre.
Telefonszám: +3678 464 547, +3670 623 48 28
Email: szekelyvill@gmail.com[Székelyvill Emag ASZF] itt le van írva, hogy tudod intézni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #66259 üzenetére
Nem is írtam ilyet. Azt írtam hogy a fogyasztóvédelmi topicban érdeklődjön. Nem ismerjük pontosan az idevonatkozó jogszabályokat. Ott többen igen. Lehet lenne jogalapja annak is hogy az Emagnál/-nak reklamáljon. Passz.
De egyébként próbálta a kapcsolatot felvenni, mert mint írta: "A megadott elérhetőségek egyikén sem volt elérhető, se emailre se telefonra nem reagált eddig."
Ennek tükrében viszont miért is ne "fogyasztóvéelmiznék" ? -
félisten
Mondjuk a cég fent van vaterán és eléggé jó értékelése is van
szekelyvill (25644) 99.98% felhasználó összefoglaló oldalaEz alapján nem tűnik feltétlenül kóklernek, az elérhetőség meg olyan amilyen, szinte minden céget hivogatni kell.
-
pigmeus
tag
válasz szabonagyur #66260 üzenetére
Igen, felvettem, hívtam, nem vették fel a nap folyamán, ezért írtam emailt is nekik. Amire nem jött válasz.
Én azért írtam ide, mert ki voltam akadva erre az Emagra (hiszen ők is egyből lepasszoltak). Kíváncsi voltam, hogy járt-e így valaki és hogy oldotta meg, ha sikerült.szabonagyur
Ezek alapján egy éve nem lépett be a vaterára.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi52
tag
válasz pigmeus #66255 üzenetére
Igen, már emlékszem a szekelyvill-re (kalocsai kis cég valójában, bár a megnevezése alapján erdélyi cégre gondoltam). Az emag-nál úgy ca. 900 Ft volt a szállítási díj feltüntetve, de utána nézve (akkor még volt NET-es honlapjuk) közvetlenül e cég szállítási feltételeinél úgy ca. a dupláját írták. Le is mondtam, hogy onnan vásároljak, közvetve pedig nem akartam. A te esetedet nézve jól jártam, utólag úgy gondolom.
-
félisten
-
DonThomasino
veterán
Upc-voda net csak nálam sz@rozik ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szasanyi
félisten
Maga a fogyasztóvédelem sem tud, akkor a topik mit tudna tenni? Ha nem az vagy nem úgy történik a netes vásárlás során ahogy kellene, az nagy szívás és senki nem tud érdemi segítséget adni. Csak levelezés, telefonálgatás kvázi szarakodás marad, és abban lehet reménykedni, hogy ezzel előbb-utóbb céltér az ember. Hacsak nem haladja meg az érték a bűncselekményi értékhatárt, és/vagy nincs több hasonlóan póruljárt ember mert az esetben még lehetséges egy bűntetőeljárás kezdeményezése.
És még 1 "közérdekű" infó, amit személyes tapasztaltam meg (persze, ki más ): az eMAG sok terméknél nem tűnteti fel a garancia időt, amit vagyaz alap 1év (mind1 mennyibe kerül) vagy 0 azaz nincs (céges vásárlás esetében ez is lehet!, bár arra nem válaszoltak milyen jogszabályt ismernek ami alapján ezt megtehetik ). Tehát ha vki vásárolna olyan terméket ahol nincs, javaslom telefonon előre pontosítson nehogy meglepetés érje!
Ez az ország nagyon sok - és úgy tűnik egyre több - tekintetben egy rossz vicc.
-
félisten
válasz DonThomasino #66266 üzenetére
Itt sem jobb.
Vagy 2 hete váltottam a gigabites csomagra, a feltöltés több lett 22-40 körüli de a letöltés ugyanaz a vicc.
-
vlevi
nagyúr
Én is kb 2 hete váltottam gigabites vodára, de szerencsére nálam jól működik.
Amikor mérem, akkor a letöltés mindíg 900fölött van, felfelé 40 környéke.
De nem szoktam méregetni, mert nem veszem észre, hogy lassú lenne, csak olyankor nézek rá, amikor valaki rákérdez. -
DonThomasino
veterán
Most hívtam őket.
Belvárosban, központi hiba van, egyáltalán nincs net,
nem tudják mikor áll helyre egyenlőre." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
pigmeus
tag
Nálam szakadozik folyamatosan, de végre sikerült elérnem, hogy kijöjjenek. Vicc az egész, érdekes csak azóta van ez amióta Voda a szolgáltató.
-
nagyúr
válasz DonThomasino #66270 üzenetére
Megerősítem, egyik könyvelő céges ügyfelem már 8 előtt hívott, hogy nincs net.
DNS problémának tűnik, mert IP-t kapsz amúgy.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz DonThomasino #66276 üzenetére
De amugy ha dns probléma, probáltátok a google dns-vel?
Janaboy
-
DonThomasino
veterán
válasz DonThomasino #66280 üzenetére
Nálam helyre állt.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Archttila
veterán
Valaki rendelt már Ali-rol vertical mouse-t? Ha igen legyen szíves írja már meg a tapasztalatait.
Persze nyílván nem egy Logi szint de töredékáron webet klattyingatni akár még jó is lehet.Nah meg különben is, ha nem muszáj nem veszek már méregdrága QC-t hírből sem látott termékeket. Volt már elég...
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
ttpityu
csendes tag
válasz Archttila #66282 üzenetére
Szia
Nekem onnan, az Aliról van, már több, mint egy éve használom. Eleinte furcsa volt, de miután megszoktam, nagyon kényelmes. A megbízhatóbb eladók közül a legolcsóbbat választottam, egy noname. De nem bántam meg, és ha legközelebb vennem kell, akkor is ilyet fogok venni. -
Archttila
veterán
-
betyarr
veterán
építőiparban van valaki otthon közülünk?egy építtetőt szeretnék leinformálni,hogy milyen minőségben dolgozik.privátban írjon már rám valaki,ha tud ebben segíteni!köszi!
-
jaaman
tag
Esetleg ha érdekel valaki egy jó digitális fényképezőgép!
[link]''He who makes a beast of himself Gets rid of the pain Of being a man.''
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
levi1108
aktív tag
HP laptop eladó
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Autóklíma feltöltés, fertőtlenítés Nyíregy környékén kit ajánlanátok ?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
jlaci74
aktív tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #66290 üzenetére
http://www.aksibolt.hu/
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Bérelhető emelőkosár as autót keresek tuja sor nyírására. Valakinek van tapasztalata?
Köszönöm
-
Tamás9x
őstag
Segítsetek kérlek.
Társasházba biztonsági kamera rendszer kiépítéséhez szükséges beleegyezőnyilatkozatot szeretnék szerkeszteni, létezik erre jogilag friss nyomtatvány? 8 lakó.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Janaboy
veterán
-
Drughi
addikt
válasz Sanyi52 #66297 üzenetére
Na erre kíváncsi lennék a mi lépcsőházunkba
Nálunk már működik egy térfigyelő rendszer, csak Marika néninek hívják
Én tuti nem tudnék 20 ember torkán lenyomni egy ilyet, ha meg még fizetni is kellene érte, akkor főleg nem. 2 évbe tellett, mire a kaputelefonokat sikerült lecseréltetni, mert "minek az"...
-
dew28
aktív tag
válasz Tamás9x #66296 üzenetére
@Drughi
Vegtelenul egyszeru.Csak mondd meg nekik, hogy most egy kicsit be lesznek zarva otthonra.
2 beleegyezo utan kinyithatjak az erkelyajtot
4 beleegyezo utan mar a belso kertjukbe is kimehetnek
6 utan tarthatnak a folyoson lagzit
8 utan meg levagod a lakatot a bejarati ajtorol[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest