Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Johny26
tag
Sziasztok. Keresek egy darab 16-32 esetleg 64 gigás usb 3.0 pendrive-ot jó áron.
-
kenwood3
addikt
válasz szabonagyur #65296 üzenetére
Én 14 ev utan tavaly januarban vettem el az asszonyt, 34 eves vagyok! Mar 2 gyerekünk van, egy lassan 6 eves és egy 9 honapos. 7 éve elunk együtt és egyszeruen most ereztuk ugy, hogy összeházasodjunk. Ekkor mar a második baba a pociba volt, és csak 2 tanuval voltunk házasodni . Nem lesz templomi és nem tartottunk utana se semmi bulit, egyszerűen ilyet akartunk. Hitelt 1 dekat se vettunk fel, az istennek sincs kedve 20-30 evekre eladosodni, nem lehet tudni a jövőt.
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Pietrosz
addikt
-
Ivy.4.Ever
őstag
válasz Tothgera30 #65306 üzenetére
A menyasszony táncból bejön annyi hogy a bulit fedezi sőt akár haszon is lehet belőle. A leggázabb ezeken a lagzikon szerintem a 40 éves igénytelen lagzi zene meg a vonatozás. Na meg az unásig ismert vőfély panelek.
-
pigmeus
tag
válasz Ivy.4.Ever #65307 üzenetére
életemben három esküvő voltam, nekem nem volt eddig unalmas a vonatozás a 40 éves zene, meg a vőfély hülyesége. Biztos én vagyok az igénytelen.
-
elistvan
őstag
válasz pigmeus #65308 üzenetére
Én viszont céges bulibl is menekülök ha beindul a vonatozás. Táncolni sem szeretek/tudok, de tiszteletben tartom azt aki igen. Hadd tegyen mindenki saját belátása szerint. Mikor mi összeházasodtuk 14-ben már együtt voltunk 8 éve, most vagyok 37 akkor voltam 31. 27-en voltunk összesen, béreltünk művházban termet, volt templomi is meg jegyesoktatás. Minden mi csináltunk (az italok beszerzésétől kezdve a díszítésig) nem volt vőfély . Nejemnek annyi kikötése volt mivel volt egy szintis a lagzinkon ha valaki akar táncolni, hogy a kottái közül hadd válogassa ki a nekünk nem tetszőket. (Ilyen nagyon brutál mulató slágereket mint pl a Kék a szeme, Hosszú fekete haj...)
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Janaboy
veterán
Szerintetek hogy vizsgálnak egy páraelszívó csővezetéket?
A társasházban ahol lakok, most le van zárva a konyhai páraelszívó csövezése, mert ha az alattam lévő főzicskéz, akkor az összes kaja szag fel jön.
De tegnap realizáltam, hogy eléggé feszíti a zacskót és így is bejön némi kaja szag, de persze nem annyi mint akkor ha én szeretném bekötni a sajátomat.
Közösképviselő le akar pattintani, de egyáltalán az a kérdés, hogy lehet ezt vizsgálni?
Azért nem normális, hogy ez a helyzet.Janaboy
-
Drughi
addikt
Iskola téma:
Szeptemberbe kezdi a gyerkőc az iskolát, de még elég képlékeny a dolog, hogy melyikbe írassuk, sok szempontot figyelembe véve a Kazinczy Ferenc Tagintézmény (Árok utca) tűnik a legmegfelelőbbnek, noha nem ide tartozunk körzetileg.
Valakinek jár gyereke ide, van saját tapasztalata az iskoláról?
-
orc88
őstag
válasz Drughi #65311 üzenetére
6 éve ballagtam onnan (), elsősorban az alsós tanítóknak volt nagyon jó híre, ezért írattak oda, de a felsős tanároktól is nagyon jó alapokat kaptam a gimnáziumhoz.
Nem sok idő telt el, de a honalpjuk alapján elég sok változás volt azóta (tanítók közt 3-4 új név, de a "régiek" közül is maradt 2-3 páros). Felsős tanárok viszont a nyelvi szakosok kivételével teljesen lecserélődtek
Hátha tud majd valaki aktuálisat is írni...
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
kovacs65
senior tag
-
orc88
őstag
válasz kovacs65 #65313 üzenetére
Hát igen, az Apáczai már csak ilyen Biztos kellemes az a közeg is, ahonnan rögtön repül a gyerek ha nem úgy teljesít. Engem is elvittek az Apáczaiba a szóbeli elbeszélgetésre de utána a Kazinczyba kerültem végül (meh.. )
Tény, hogy a Kazinczyban nem volt semmiféle válogatás, elbeszélgetés beiratkozás előtt, "bárki" bekerülhetett, így nálunk is volt pár (30 fős osztályból kb. 5-6) nem oda való... Ugyanakkor a volt osztálytársaim kb. 2/3-a bekerült utána a megjelölt gimnáziumba és szakközépbe (Krúdy, Vasvári, Kölcsey, Széchenyi, Zrínyi), majd a nagyobb egyetemekre is
Szóval mégsem kaptunk olyan rossz alapokat, fölösleges nyomás sem volt rajtunk és nagyon jó közösség volt, szülők szempontjából is.Sajnos a második bekezdés a fentebbi hsz-em miatt már irreleváns, a jelenlegi tanárókról nincs információm.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
konci79
őstag
válasz kenwood3 #65304 üzenetére
Nekünk lassan 7 éve volt, egy péntek 11 órás időponttal, Nyírpazonyban, mert ott tudtak hívni 2 tanút, akik a szomszédban laktak, mert nekünk ennyi kérésünk volt csak, hogy legyen tanú.
Hazafelé vettünk 2 sütit, meg rendeltünk egy pizzát, hitel se kellett hozzáEladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Tamás9x
őstag
válasz Janaboy #65310 üzenetére
Vágjál bele egy visszacsapó szelepet(gumi peremeset) Le fognak szarni, senkit sem érdekel , ezért mindenhova thermomechanikus ventit raktam, így én is leszarok most már mindenkit
Ne fuss felesleges köröket. Semmi értelme.konci79: a jobbak elengedik a flancolást
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Tamás9x
őstag
-
elistvan
őstag
válasz kovacs65 #65313 üzenetére
Az önmagában nem jelent semmit (értsd: Nem befolyásolja az iskola szinvonalát.). Nálunk Kazincbarcikán 1 tagintézmény a hat iskola a város hét sulijából, ha az egyikből kiteszik a másikba át kell venni. (tankötelzettség 16 éves korig.) Iskolában tanítok informatikát évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz Archttila #65319 üzenetére
Ryzen 3 3100-at sikerült emagról olcsón szerezni pár hete. Most minimum 10k-val drágább mindenhol, VGA-val még durvább a helyzet, 5500XT 4gb-ot vettem Karácsony előtt 66k-ért, most bárhol nézem vagy nincs, vagy 100k felett, bazárosoknál is 90k körül. Nem vagyok egy nyerészkedős, de ez már az a szint, hogy lehet megérte volna eladni. Csak akkor meg mivel játszottam volna?
-
janimilan
csendes tag
Sziasztok!
Keresek LGA775-be való 4 magos processzort. Xeon-t nem!"Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
janimilan
csendes tag
válasz Tamás9x #65323 üzenetére
Q45-s chipset nem szereti.
Csak a x32xx-s Xeonokat de azok elég ritkák ezért írtam,hogy inkább nem.[ Szerkesztve ]
"Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
elistvan
őstag
válasz janimilan #65324 üzenetére
Illetve elég magas a TDP-jük. És valóban egy alap p35 -ös lapban az L5420 megy léggel 3ghz-en feszemelés nélkül. Amúgy talán van egy q9550-em a hétvégén meglesem. 14 dolcsi az x3220 alin amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
10m Cat6-os UTP kábelt keresek. Mától van szuper netünk csak kábel nincs hozzá.
Nyíregyházán hol lehet emberi áron venni? -
félisten
-
zsoca67
tag
válasz Tamás9x #65329 üzenetére
4-én vettem pápainál. Mondom 1000-es gigás nethez kell.Adott olyat amire az volt írva, hogy cat5. Mondom 5e vagy 6kellene.Azt mondja 6-ost sehol nem fogok kapni.Mondom 5e-t vettem tavaly.Azt mondja az is ilyen volt.Alkalmas ez az ezres nethez? Ja, és olyan kedves volt mint ahogy a köztudatban megvan
-
Drughi
addikt
válasz Tothgera30 #65332 üzenetére
Isopropylt akartam nála venni, 1 L-t még a virus előtt. Piaci áron 1200-1400 volt literje, ő meg valam 3000et mondott egy fél literre...
-
betyarr
veterán
válasz Tothgera30 #65332 üzenetére
mindent leszaroz,amit nem nála veszel,nyugi.coax csatit vettem valahol és valamiért mutogattam neki.azt mondja: ez egy halom szart nem ér...ettől függetlenül vígan használom.
a múltkorában olyan kisjack apa-apa kábelt kerestem,aminek legalább az egyik vége 90 fokban el van fordítva (gyárilag).azt mondja olyat nem fogok kapni sehol.lett volna itthon is postával,de mondom kibírom,míg az aliról megjön... -
Tamás9x
őstag
válasz zsoca67 #65331 üzenetére
Persze simán megy vele, mi is 30M-es cat5e-t vettünk. Max ha nem tudja variálni a lankártya a párokat akkor át kell kötni, nem egy ördöglakat.
Laci bácsi amúgy egy imádnivaló ember, ismerni kell a rigolyáit, ennyi, évtizedek óta nyomja az ipart várható volt, hogy belefárad, nem követi az online teret, csak a nagykereket ahonnan rendel. Volt olyan, hogy használt kondit kaptunk tőle, mert ő is azt kapott, ebay... látni nem látta, mert nem lát... Lipolimert nem ismeri, nem is érdekli, új csatikat nem ismeri, mert nem is érdekli.
Anno voltak alkohol problémák, most is vannak 25 litereset éri meg venni, aztán szétosztogatni. Ha nem tudja olcsóbban beszerezni, megveszi, nem fog variálni egyik másik cég kutatásával, majd elviszi valaki.
Mosolyogni kell rá, kedvesnek lenni, és kenyérre kenhető. Nagyon sokat járunk be hozzá, órákat el tudunk beszélgetni, és közbe látni mennyi szó szerint lapáttal vernéd ididóta jár be hozzá, azok után, én is felrobbannék, ha úgy lépnek be a boltba, vagy szólnak.
-
betyarr
veterán
válasz Tamás9x #65335 üzenetére
szerintem meg egyszerűen "megakadt" térben és időben.~30 évvel ezelőtt hosszú sorok álltak nála,mert majd minden elektronikai szerelő hozzá járt.kapni lehetett mindent nála.ezért (feltételezem nagy volt az arca,bár az is lehet,hogy egyszerűen ilyen kibírhatatlan természet) ennek ugye egy ideje már leáldozott.nem is értem hogy éri meg neki napi 1-2 csatlakozó miatt fenntartani ezt a boltot.
egyszer régebben bementem és ott volt a felesége is.pápait kérdeztem valami csatlakozóról.azonnal rávágta,hogy nincsen neki.közbe szólt a felesége,hogy hát már hogyne lenne,ott van a _nemtudomhol_.vágni lehetett a feszültséget.kiment,odahozta,leb*szta az asztalra (sértődött volt az asszonyra,hogy neki volt igaza)[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz betyarr #65336 üzenetére
Eltelt egy pár év, már mindent meg lehet rendelni a neten, szerelők nincsenek... akik maradtak azok vagy ugyanígy kikészülnek, és folyamatában befejezik, vagy egy vicc az egész ember. modulcsere játszik csak, akkor még altrészcsere volt.
Bele lehet fáradni. H-P-ig emberekkel foglalkozni, a város közepén, javítani laikusoknak...
Csak azért védem, mert bele látok, és beszélek is vele nem csak berohanok ez kell kifizetem oszt csá. Sőtt tanulunk is tőle ha megragadunk. mint az öreg Borúzs családtól is. őket is szépen lassan kikészítik a hülyék aztán majd lesz sírás ha nem lesz aki megcsinálja a hibás dolgokat[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #65342 üzenetére
Igen a másik probléma ez. Még mindig divat csak 100-as portot tenni az amúgy 4-600K-s tv-re.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
félisten
-
betyarr
veterán
nem tudtok valakit,aki egy nintendo wii u-ban kitisztítaná az optikát?
-
zsoca67
tag
válasz szabonagyur #65342 üzenetére
lG 49SK8100PLA. Nem tudom milyen lan port van rajta.
-
Louies
aktív tag
hi all!
Ismertek olyan programot amivel képernyőfelvételt tudnék készíteni? Elvárás, hogy én nem akarom nézni és mást akarok csinálni az előtérben. A felvétel meg menne a háttérben. Google sokat ajánl, de konkrétan próba tapasztalatokat nem találtam. Olyan kellene amit próbált is valaki.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest