Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz szasanyi #20994 üzenetére

    50K-tól nem hiszem, hogy többet rá lehetne szánni a projektre, és ez már jópár lehetőséget behatárol sajnos :U :( Nem vagyok nagyon képben a típusokkal és az árakkal, de azt hiszem, a plazma kilőve, marad jórészt a CRT és kisebb részben az LCD.
    Most egy 55 cm körüli CRT teljesít szolgálatot, ami kezd döglődni (nem találkoztam a jelenséggel, de elmondásból tudom, hogy a színek kezdenek vibrálni, és ez elég fárasztó hosszabb távon - főleg, hogy az illető szeme sem túl jó...). Javítva már volt régebben, de az újabb javítás megint zsebbenyúlósabb lenne ugye...ezért is lehet, hogy egy másikra érdemes lehet cserélni.
    Csak ugye ha lenne rá mondjuk 70, akkor bolt, és egy 82 centis LCD jó is lenne...de nincs. Ha meg megint javításra kerül, akkor ismét ki tudja, meddig lesz jó... Tehát ezért lenne elsődleges szempont az üzembiztonság a szép kép mellett.

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák