- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jones965
Modder
válasz rambustibi #3517 üzenetére
-
jones965
Modder
válasz rambustibi #3520 üzenetére
Teszt rendszert ritkán szoktam aktiválni, ráadásul különböző szoftverek működése kapcsán a dátumot vissza szoktam állítani, lásd a képen, így a netre kapcsolódván nem tudja a kulcsot megfelelően értelmezni, így invalidra dobja.
-
Yllgrim
őstag
Ket kerdes NVidia kartyakkal kapcsolatban:
1. Amikor a BIOS-ban nezem a kepernyot, akkor azt vettem eszre hogy a VGA random villogtatja a pixeleket mindenfele (DP-n keresztul, mindegyik csinalja), olyan mint egy pici tuzijatek es igy vandorol osszevissza, egyesevel csak, egyszerre olyan 20-30 pixelke. Neha egy pillanatra Win-ben a kepernyo egy resze megrandul epp csak egy pillanatra, eleg ritkan, de kiszurtam.
2. Nem tudom mennyit eszik a kartya, de a G1-el nem volt gondom, ez meg amint betettem, a hangkartyam szinte teljesen elhalkult, szoftveres reszt kizarva ujrahuztam a rendszert, olyan mintha az erosito resze nem mukodne de amikor elindul a gep, vagy a headphones-ra kapcsolok akkor kallhatoan kattan, nem feszultseg gondja van, a rendszer VGa nelkul 90W-ot eszik, szoval max terheles mellett is kenyelmesen 450W-kornyeken ha jarok is eleg kell legyen a tap...Tapasztalt-e mar valaki ilyeneket?
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
Megy vissza ez is. Amint kivettem, minden problema megszunt, a hangkartya megoleset leszamitva, uh most kuldhetek el 2 csomagot...
Attol fuggoen mi lesz hamarabb azt rendelek legkozelebb, Classified vagy Fury X, abbol meg ugysincs teszt fent...
A teljesitmennyel nincs gond, bitang a cucc, jo a 980Ti sorozat, de sok a "hibas" darab, bar ez a custom hutesesekre vonatkozik foleg ahogy elnezem.
Vagy csak nincs szerencsem
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
Ok, rendelek egy tapot es megnezem azzal is, most ocsem szutyok 500-as tapjaval nem fogok tesztelni...
Majd meg dobok egy gyors update-t ha megvan, gondolva a jovore 1000+ korulre lovom be.
-
Yllgrim
őstag
válasz #Morcosmedve #3529 üzenetére
Csak arra gondolok hogy ha majd levizezem, teszek bele 2 kartyat, meg karacsonyfadiszeket akkor se legyen gond, millio venti, rakat SSD, OC...
-
jones965
Modder
Sikerült egy kicsit megpödörni a bajszát az asus gtx980Ti strix kártyának, melynek kapcsán az órajelet sikerült Ln2 hűtéssel 1738mhz-re feltornászni. így az alábbi top10-es eredmények születtek:
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Ha valakit erint, elstartolt a HOF is.
Ja, csak elorendelheto meg... Classi is sehol meg...
[ Szerkesztve ]
-
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #3538 üzenetére
Mint kiderült, két fajta HOF lesz. Van az előbbi linken látható "8 Pack Approved Edition", ami csak 8 fázisú. Igazából nem is annyira HOF, mint a korábbi verziók. Viszont ennek az árát le is vitték 575 font-ra (650-ről). Ennél még a G1 is drágább. Mondjuk ennek tükrében lehet, hogy nem is a Gigabyte kártyáját választanám. Ezen valóban 2 darab 8 pines tápcsatlakozó van. És van a valódi HOF, amiről a képek is készültek. 16 fázis, 3 darab 8 pines tápcsatlakozó. HOF LN2. Ez a becsületes neve. Viszont sehol nem látom még belistázva sem.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz #Morcosmedve #3540 üzenetére
Biztos, hogy inkább egy HOF-ot vennék, mint egy G1-et. Ráadásul olcsóbb is. Én a fehér színt sosem tudnám negatívomként megemlíteni.
Play nice!
-
ScomComputer
veterán
Van megint: MSI GTX 980TI.....
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Csak annyi hogy az utobbi 5 evben neg nem talalkoztam normalis asrock lappal. Mas semmi...ha a nyak rendben van akkor a bios vaccakol...ha a bios is rendesen mukodik akkor vagy a hang, vagy a net vagy csak siman valami mas csinalja az eszet.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ScomComputer
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz ScomComputer #3549 üzenetére
Jáááj 4k xD
West: 0.0001% hogy valakinek illik a gépébe, azért ezen a szinten nem mindenki szinvárványt épít. Te csak tesztelsz v hasonló, nyilvan pont nem érint.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.