Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz proci985 #15478 üzenetére

    Hát megnéztem, egyébként a már linkelt eredmények is bő 2 órás játékot takarnak, nem ment följebb 2600-nál. Rájöttem viszont a megoldásra: SMAA-n volt a grafika, még XT-ről így maradt, ott ugye nem volt TX. Ahogy TX4-re tettem, máris 3490MB-ot zabált, és ha még ez nem lenne elég, 10-35 FPS-re esett a teljesítmény! :Y (Nem korlát miatt szerintem, mert volt, hogy csak 3200-3300 körül fogyasztott, és lag sem volt, egyenletesen szar teljesítményt kaptam.) Hát én igazán a minőségi megjelenítés híve vagyok, de szerintem ezt a TX-et nem másra találták ki, minthogy igazolja a 3+ GB RAM-os kártyák létjogosultságát (nyilván a 980-asét), grafikai minőségben ugyanis semmivel nem nyújt többet. :(( Szóval egyszerűen nem kell használni, és nem fogy el a RAM.

    A GB fölöslegesen pörgő ventijeinek hangjával idle egyáltalán nem vagyok megelégedve, mert eddig néma csendben dolgozott a gépem. De minden további tulajdonsága miatt elviselem.

    Peak: Ua. áron mindig is az ASUS nyújtott többet alaplapból. VGA-it viszont én kerülöm. GB lapjai szart sem tudnak az árukért (ASUShoz szoktam :DDD ), tőlük csak VGA-t veszek, mindig beváltak, most is, ASUS-tól soha, egyik pocsékabb, mint a másik (nálam ezek jmártak sokszorosan gart), ráadásul azok tényleg túlárazottak.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák