Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz AirBooms #3441 üzenetére

    Nem mondtam egy szóval sem, hogy gonosz lennél, és nem is sugalltam, ezt azért tisztázzuk.
    Makkai kolléga esete kicsit más mint a Tiéd, pont a gyerek miatt, de most nem is róla beszélünk szerintem.
    A koccanásos példád kicsit sántít nekem, de értem mire gondolsz. Azzal egyetértünk, hogy az ember vállaljon felelősséget magáért, de azért itt nem tudhatod, hogy mi van a háttérben. Ezek a cégek nagyfokú automatizmussal működnek, így az ismétlődő hiba, simán lehet ennek is a hibája. Nekem elég gyanús, de én sem tudhatom (mondjuk ebben az esetben a levonásos példám nem mérvadó).
    Persze, hogy jobban megérintett egy sorstárs "szenvedése", mint egy kö**ög bolti alkalmazotté, ez tipikus itt a PH-n, és ezt anélkül, hogy fogalmunk lenne a dolog hátteréről..
    Nem szeretem az ilyen magas lóról dolgot..

    Nem mentegetni akarom őket (nincs miért), de nem ártana egymás iránt egy kicsit több tolerancia, sok kereskedőnél meg egy kicsit több gerinc.
    Mint önmagát komolyan vevő kereskedő, mindenképpen az elégedett ügyfél kell, hogy a cél legyen, és szerintem üzletileg az ilyen huzavonák nem férhetnének bele. Látható, hogy mi lesz az eredménye, fölösleges volt mindenki idegeit borzolni ezzel az üggyel, ha egyből az alább idézett választ kapták volna a vevők, akkor most hű de jó fej lehetne az Ipon. Gondolom 10 emberből vagy 7-et már leráztam, így csak a maradék hármat kell bebukni, és erre ment ki az egész.
    Mindenesetre örülök, hogy pont került a dolog végére, és "mindenki" elégedett.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák