Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz ADAM1337 #3501 üzenetére
El kell adni a 2 karit, és venni egyet ami bika, oszt azt majd használja a game, én már biztos nem szenvednék vele továb, ott rohadjon meg akkor az sli
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Lacc88
senior tag
Sziasztok !
Vettem tegnap egy gtx 460 Gigabyte-os vga-t !
Az a problémám vele , hogy TÚL húzza a képméretet a winfosba , és nincs aero támogatásom sem ... valaki tudna esetleg segíteni ?!
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
ADAM1337
nagyúr
Így fest bc2 alatt a gpu kihasználtság.
Az hagyján hogy most új win7-el csak ezzel a 260.63-al néha dob pár fekete képet.Jah és a lényeget lehagytam majdnem SzlobiG-nél az 5970 pedig így teljesít bc2-ben.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
Hajt itt vki wolfival GTX460-at? Kíváncsi vagyok rá, hogy elég lenne alá egy e7300 3,8gigán?
-
AirBooms
addikt
Pontosan! Az, hogy a visszaigazolas nem ajanlattetel, azt fogadtatjak el a vevövel, h konkret szerzödes jött letre, konkret feltetelekkel, arakkal. Azt sehol nem közlik ebben, h ezt egyoldaluan csak az elado (Ipon) bonthatja fel. Ezert nem fogadtam el, amikor hirtelen közöltek, h megszüntetik a megrendelesem. Igazam volt, be is lattak, valszeg ezert is vehettem at ma megis a karit az eredeti, 55 801 forintos aron. S pont ezert is gondolom, h nem lihegtük tul a dolgot makkai kollegaval egyetemben. Szerintem egyikünk sem lepte tul a jozansag es ertelmes erveles hatarat. Azt hiszem, jo tanulsag ez a forumlakoknak, nekünk es az Iponnak is. Es azt sem hiszem, h az Ipon kerülendö lenne. Hibaztak, kicsit beprobalkoztak, de a hatarozott fellepesre rendbe raktak a dolgokat.
-
ADAM1337
nagyúr
-
Cybertrone
veterán
válasz SzlobiG #3509 üzenetére
Előrendeltem a betát kifüggtem, addigra már lehet más szelek fujnak vga téren ki tudja milyen lessz a hd6-os én arra fix beneveznék ha ilyen nyeszlettül menne az sli!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nagyúr
válasz ADAM1337 #3508 üzenetére
egy komment ehhez - nekem úgy tűnt, hogy nVidia kártyák mellett alacsonyabban kezd el korláttá válik a platform (Q9550@3.2 és 1066-os DDR2), mint AMD-k mellett, olyan 10%-kal. nem tudom, ez-e a gond nálad.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
agemate
addikt
válasz FireShadow #3514 üzenetére
Akkor jó.
-
zazahoho
őstag
hali
hol lehet most a legolcsóbban gtx 460-t venni?bolti garis ill számla is kell róla(árgépet néztem ott ipon tűnik jónak 45 ezer ft zotac 460 768mb)ha tudtok jobb árat megköszönnémAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Cybertrone
veterán
válasz zazahoho #3517 üzenetére
Pont jo helyen akarod megvenni, sokan rendeltek az iponnál oszt semmit sem kaptak, mert beintettek neki, ha rám halgatol szétnézel másfelé!
-
FireShadow
senior tag
válasz Cybertrone #3518 üzenetére
többi helyen is hány van az 1gigas msiböl?
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
zazahoho
őstag
igen vissza olvasva látom mi a helyzet,de ez nem csak az 1 gb verziónál van? ,egy kis srácnak kéne és anyagi okok miatt elég a 768-as is(lehet most hunyó az ipon,de garancia ügyintézésben mindig korrektek voltak velem szemben )
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
-Solt-
veterán
Hát ezért ez a torta egy szelete! Én évek óta onnan rendelek, és még semmi bajom nem volt velük! Szóval nem hiszem, hogy emiatt így le kéne húzni őket... Nincs olyan üzlet, ahol nem hibáznak, vagy akikről valakinek ne lenne negatív tapasztalata!
www.smart-bus.hu
-
hermanyi
addikt
válasz zazahoho #3517 üzenetére
szerintem ennél olcsóbban nem fogod megkapni máshol pairral garival a pcx en a Zotac GTX460 768MB DDR5 Synergy Edition (ZT-40401-10L) 56000
Sárpac 260.63 ast hol szerezted ?
én lemaradtam a 260.61 nél[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Sárpac
nagyúr
válasz Cybertrone #3524 üzenetére
Azt nem tudom, de azt igen, hogy sli-ben ugyan azokkal a beállításokkal +1200GPU pont az új driverrel!!!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Cybertrone #3529 üzenetére
Értelemszerűen vantage-ról van szó!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Cybertrone
veterán
Sejtettem !Igazábol arra leszek kiváncsi a két kis NV mit dob az uj radeon ellen, nem kizárt hogy szintetikus tesztekben , és pár gamben megveri
-
hermanyi
addikt
válasz zazahoho #3530 üzenetére
és szerintem az ipontol nem kel félni elírták az árat pár napja és aki kiált magáért az meg is kapta azon az áron , jó persze megpróbálták ,hogy hátha nem de kiált az igazáért és mégis
én pcx en harcoltam anno a memoim miatt és én is megkaptam a kitet darab árba elírták az nem az én problémám
nokiauser köszönöm szépen közben rátaláltam én is a Guru3d n
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Laraxior
titán
kár,hogy game-ben egy fél FPS-t sem hozott
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
xAttilax
őstag
válasz Cybertrone #3527 üzenetére
én kozoltól jöttem pc-re és x360 controllerel játszok amit lehet FPS-t is. nekem az esik kézre
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #3540 üzenetére
megnézem nálam mit ad..mondjuk nem Fermi,de SLi,ha nálam jó akkor nálad lesz a gebasz imádkozz..mindjárt felteszem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #3543 üzenetére
hmm..nem egy motorra épül? mondjuk úgy hallom a Medal of Honor sem egyre fog. Nah de ez inkább SLi téma..folyt köv az SLi topikba...vagy a barátiba
-
Laraxior
titán
a BFBC2 vagy a Medal of Honor? az utóbbiról hallottam,csak azt nem tudom hol
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest