Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    veterán

    válasz AirBooms #3429 üzenetére

    Nem akarok nagyon bele ugatni, de azért kicsit mégis megteszem.
    Mint vevőnek teljesen igazad van, DE:
    -ha veled ilyen jó fejek egy multiban, akkor azt a dolgozón verik le, képzeld magad a helyébe, amikor megtudja, hogy nem fog fizetést kapni az adott hónapban, a gyerek meg mehet kukázni ha éhes (kicsit sarkított tudom)
    -itt is valószínűleg megmondta a főnök, hogy vagy kifizetitek a különbözetet, vagy elsimítjátok a vevőkkel, lehet ezért próbálnak minden követ megmozgatni

    Szerintem ilyen esetben a cégnek kötelessége lenne bevállalni az egyébként jól dolgozó bakiját, hiszen csak az nem hibázik aki nem dolgozik.
    Továbbra is azt mondom, hogy mint vevőnek igazad van, ne érts félre, de néha nem ért bele gondolni a másik oldalba sem, már csak érdekesség képen is.

    fsb1000: az egészet, mivel csak együtt értelmezhető, nem megyek semmire a jó hardverrel, ha a driver meg sem nyikkan alatta. Egyébként a kártya/driver pozitívumait is leírtam, tehát nem csak ész nélkül fikázok. Tudod eléggé fel tud menni bennem a pumpa, ha egy órát szenvedek ilyen bagatell és érthetetlen hibával, ami tönkre teszi a felhasználói élményt..

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák