Új hozzászólás Aktív témák

  • Solymi81

    aktív tag

    szasanyi:

    Itthon annyiba kerül a hardver mint külföldön, ha átváltod a jelenlegi árakat.
    Tudom, mert szoktam nézegetni az Amazonon.

    Az, hogy ilyen az árfolyamunk az vásárlás szempontból negatív, viszont pozitív befektetési szempontból.
    A problémát inkább az alacsony fizetés és az azon (és minden máson) lévő sok adó jelenti.

    Középkategória témakör:
    Kicsit túl van ez lihegve a részünkről, egyrészt mivel többségünk már nem fiatal, másrészt végigkövettük az ipar fejlődését így kialakultak bizonyos igények és elvárások.
    Számomra a középkategória (közepe) azt jelenti, hogy van egy olyan konfigom ami elviszi a játékot közepes vagy néha kicsit jobb beállításokkal, kb. 30-45 fps környékén.

    Ha maradunk azon a középkategóriára belőtt 40-50K szint környékén, akkor megkapjuk az rx460-at és a GTX1050-et. Drágábban meg már az RX470-et, bár az már erősen 65K környékén megy.
    Ezért a pénzért a GTX1050-es max vagy ahhoz közeli beállításon, fullhd-ban hoz 35-50 fps-t játéktól függetlenül.

    Az RX470 már egy szinttel feljebb lép, az RX480 és az GTX1060 pedig már bőven a felső középkategóriában vannak, a kevesebb RAM-os verzióik pedig használható alternatívák az adott szintre.

    Ráadásul ha azt nézzük, hogy ha közepes grafikai szintre veszünk vissza játékokat, akkor neme gy rondaságot kapunk hanem egy teljesen normálisan élvezhető szinten.

    Probléma az, hogy be vagyunk etetve a csili-vili űber részletes látvánnyal, miközben nagy részét a játék hevében észre se vesszük, sőt...

    Egy szó mint száz, a gtx1060 akkor hívható középkategóriásnak, ha kijelentjük, hogy a fullhd (bár ez ma már alap), maximum beállítások és a 60 fps a minimum elvárás.

Új hozzászólás Aktív témák