Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Pubszon #8505 üzenetére

    Egy szóval sem számszerűsítettem mennyi RAM-ot használ.
    Továbbá nem írtam, hogy minden modell és textúra azonnal be van töltve.
    Csupán arra gondoltam, hogy minden bejárható terület (víz alatt és szárazföldön) textúra nélkül egyszer betöltődik ahogy belépsz a játékba és ahogy közeledsz hozzá úgy kapja a textúrát és a grafikai beállításoknak megfelelő modell részletességet.

    A megjelenítéssel és pályabetöltéssel kapcsolatban ezt találtam:

    "They use object occlusion where only the users field of view is loaded. This is a parameter. Eg 1sq km. Beyond this, the game engine Doesn't render any image or data, this helps make large games like GTA. Occlusion is available in most graphic engines."
    Forrás: [link]

    Az Xbox360 példát kár volt felhozni, mert az a konzol időközben igencsak elöregedett 2013-ra. Annyira, hogy a Microsoft is úgy gondolta, hogy ideje kihozni az új Xbox-ot a One-t: 2013. november 22.
    Szintén a Sony is így lehetett a PS4 kiadásával kapcsolatban: 2013. november 15.

    Gondolom a Rockstar-ral egyeztetve még egy utolsó rókabőrt gyorsan lehúztak az öreg konzolokon GTA V-tel (megjelenés 2013. szeptember 17.): 24órás eladást tekintve világ szinten $800milliót hozott, ami szám szerint 11.21millió darab eladott játékot jelentett... aztán azóta is termeli a pénzt (leginkább a GTA Online + a vehető Shark card) a Rockstar-nak, hogy kihozták PS4-XboxO-ra meg PC-re.
    Akikről tudok az hat ismerősöm akik anno csak azért vettek új Xbox 360/PS3 konzolt, hogy játszhassák a megjelenés napján a GTA-t... és még hány ilyen lehetett.

    Wikipedia szerint egy Xbox360-nal foglalkozó újság csak ennyit írt a GTA 5 X360-as kiadásával kapcsolatban:

    "probably the Xbox 360's greatest technical achievement"
    Forrás: [link]

    Gondolkoztam én is egy Xbox360-on, de láttam hogy néz ki és hogyan fut rajta... nem kértem belőle és vártam a PC-s kiadásra.

    Rasiel leírta a lényeget: [link]

    Tovább nem is offolnék már, csak egyet kérdezek: Eredeti a GTA V?

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák