Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Mercutio_ #5213 üzenetére

    Ha nem látszik semmilyen fizikai sérülés a kártyán és minden szükséges matrica valamint csavarok feje érintetlenül van, akkor találgathatnak bármit a szervizesek attól még az találgatás és a garancia keretén belül cserélniük kell a szóban forgó VGA-t, mert az nem működik megfelelően.

    Az meg, hogy a VGA-t gyártó cég nem köti ki a garanciának a feltételeinél, hogy te nem használhatod az ő terméküket 24/7-ben 100%-on az azt jelenti, hogy te használhatod 100%-on 24/7-ben.

    Az már más kérdés, hogy az Inno3D akiről tudok, hogy megtiltotta a kártyáival való bányászást és ha emiatt megy tönkre, akkor megtagadhatják a forgalmazók a cserét-javítást vagy bármilyen ügyintézést a hibás termékkel kapcsolatban.

    Inno3d does not like miners for customers(GTX1060 6GB Ichill x3 V2)

    Inno3D Warns that mining can break Warranty on their GPUs - link

    "It brings up the question, what is the lifespan of a graphics card with normal usage? I had this discussion once with folks from Nvidia, and in their believe with pretty hefty daily gaming that would average out roughly at 5 years. At one point the GPU will start leaking. If you place that 5 years into perspective compared to what miner are doing with them, I dunno maybe the cards are bound to die after a year or less?"

    De, hogy ennek miként járnak utána és bizonyítják Inno3D-ék... azt már nem tudni.

    Az évek során amit tapasztaltam és olvastam azaz, hogy a VGA kártya leggyengébb része a VRAM és azok forrasztásai. Szóval előbb fog a VGA tönkremenni és szemetelni a képernyőt mint sem a GPU kezd el hibásan működni.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák