Új hozzászólás Aktív témák

  • Brekkk

    senior tag

    válasz Zigi #1611 üzenetére

    Miért orosz rulett, rátelepíteni egy régebbi driver-re? A registryből az uninstall sem fogja kitörölni neked a beállításaidat. Az Ati driver sem tette meg uninstall után. Az nvidia sem szedi ki, még most is megvannak a régi nvidiás alaplap registry bejegyzései. Ha tényleg törölni kéne a régi file-okat, akkor tuti a telepítő úgy indulna, hogy uninsallálja az egész régi drivert. Legalábbis én nem hiszem, hogy a programozók erre ne figyelnének. Kb 7 ATI driver volt fent ezen a gépen és egyszer sem csináltam uninstallt, és lám nálam mükxik a dolog. Uninstallnál előfordulhat olyan is, hogy közös file-okat is leszesz amit más program is használ. Ha az új driverben épp nem lesz benne az a file, akkor sajna a másik programodat is fujhatod. De nekem mindegy mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik. Én csak a saját tapasztalatomat írtam le.
    Csak egy kérdés, ha új Direct X-et, PHYSX-et raksz fel a régit eltávolítod? Ugye nem, mert egy játék telepítése esetén nincs is rá lehetőséged, pedig azok is ugyanolyan rendszer file-ok lesznek.
    Te már találkoztál olyannal, hogy rátelepítetted az új drivert egy redszerre és nem indult el többet? Mert én még nem. Pedig mindig a legfrissebb driverek vannak fent nálam.
    Mint írtam a GTS 450-et is így tettem fel és nincs vele gondom. A WIN 7 nálam olyan 10 szer fagyott le bő 1 év alatt és akkor is csak tuningot póbáltam, illeteve a miatt, hogy azt próbáltam mi a minimum fesz amivel még a procim elketyeg, (Nem tuningolok semmit)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák