Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz Bubu79 #23703 üzenetére

    :DDD
    Ez úgy volt, hogy beszéltünk tekerésről, de közben elutazott, én meg leestem a lépcsőn és kificamodott a bokám. Ekkor írta, hogy szeretne velem tekerni, de ha addig nem jön helyre a lábam, akkor vendége leszek egy koccintásra.
    Nem is kell ezen ennyit agyalni, valami majdcsak lesz :o
    Nem vagyok nagy dumás, remélem szeret beszélni, én teret engedek neki :DDD

    szerk: Ez még a múltkori magázódós eset, cirka 2hónapos "ügy".
    Távol ismerős, munka miatt néha találkoztunk egy ismerősön keresztül. Ettől az ismerőstől meg jöttek az infók, hogy valaki érdeklődik felőlem. Hozzám viszont nem szólt sose. Ekkor írtam neki levelet. Találka nem akart összejönni. Véletlenül összefutottunk, akkor is szó volt róla, oké, találka, megszervezzük. Eltelt pár hét, nem történt semmi , mondom ráírok mi van. Ekkor pár intenzívebb levél, de elég nyögvenyelős volt, már kezdtem feladni. Ekkor elkérte a számom, aztán letiltott. Egy nem letiltott valaki által elküldtem a qrva anyjába, hogy szórakozzon mással, letiltott meg nem is hívott.
    Mindenre van magyarázat: azonnal elnézést kért, félrenyúlt. Hívni meg saját f@szságom miatt nem hívott, mert azt mondtam rejtett számot nem veszek fel, de nem tudja a telefonját beállítani, nem tudja kijelzi-e a számát és nem akart a telefonos esélyét ellőni, ezért meg kellett várni, amíg bejut az irodába, onnan hívott.
    Most itt tartunk.

    [ Szerkesztve ]

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Aktív témák