Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
nem vagyok teljesen kepbe a jatek arakkal, de az uj jatekok xboxra is 15k magassagaban vannak nem? Miert lenne olcsobb egy wii jatek. Attol, hogy gyengebb a hardver meg nem konnyebb jatekot fejleszteni ra, sot.
Zenty: Ezt a resi-t annyira emlegeted, remelem tenyleg jo lesz, es nem kell majd csalodnunk benne. Remelem mire kijon mar boldog wii tulajdonos leszek
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
hat szerintem meg pont, hogy a gyengebb grafika miatt nehezebb. A vasarlok nagyobb igenyeket tamasztanak a grafikaval szemben, igy a GC-hez kepest relative keveset fejlesztett hardveren kell relative sokkal jobb grafikai teljesitmenyt elerni. Ugye itt sokkal inkabb kijon az optimalizalas fontossaga, mint pl az xbox, vagy ne adj isten PS3 eseten. (Arrol most ne beszeljunk, hogy a PS3 mennyire nehez/konnyu fejleszteni, de en is ugy hallottam hogy az ''SDK'' eleg ratyira sikeredett)
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Wii-re nehezebb fejleszteni, sot nem hiszem, hogy a mozgaserzekelo tulsagosan megnehezitene, csak azt hogy nem konnyebb, ra fejleszteni, es nem szabad a gep grafikai teljesitmenye es a jatekok ara kozott parhuzamot huzni, mert mig az gep a nintendonak bevetel, addig a jatekok a jszoftverfejlesztoknek''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
Elore leszogezem, nem ertek a konzol jatekfejleszteshez, csak elkepzeleseim vannak. Adott egy ceg amelyik tobb platformra is fejelszt, mert ugye abban van a buli. Fejelszt egy jatekot XBOXra, elkesziti a grafikat, optimalizalja a cuccot ra. Ha kiadjak wii-re is, akkor azert nekik is cel, hogy a grafikai tudas minel kevesbe csokkenjen, gondolom. Azert azzal van rendesen melo. De abban igazat adok neked, hogy ha nem jon ki a jatek a ''nagy'' konzolokra, akkor kevesebb az osszehasonlitasi lehetoseg, es gyengebb grafikat is elvisel a kozonseg.
A lenyeg, csokkenjen egy kicsit az ara (tudom hiu abrand), meg legyen vegre kaphato rendesen (remelem ez nem az), es megveszem.
A masik dologgal teljesen egyetertek. Hiaba fejelsztik nekem a jatekokat x evig, hogy kiraly legyen a grafikaja, ha a story nem fog meg, nincs meg a jatekelmeny mint ami megvolt pl az altalad is emlitett Falloutban (multkor ki akartam jatszani 100%-ra de sajnos nincs ra idom )''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
A wii milyen felbontasban adja ki a jelet?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
ettol feltem marmint attol, hogy az olcsobb plazma tv-knek pont ennyi a nativ felbontasuk. Mivel digitalis tv felem meg nem lesz egy darabig, lehet az lenne a jobb valasztas az lcd helyett, ugyhogy most megint ott vagyok ahol par honapja lcd-t vagy plazmat vegyek...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
válasz kapcs-ford #67 üzenetére
ez bennem is felmerult mikozben neztem a musort...
-
shev7
veterán
meg azt sem hiszem, hogy olyan kulonosen nehez lenne mozgast programozni, ha jo az sdk. Ha meg szar, akkor tul sokat (marmint a jelenleg latottaknal tobbet) nem hiszem, hogy ki lehet hozni belole...
-
shev7
veterán
Egy masik oldal forumaban leszoltak a Red Steel-t, azert mert nem koveti a jatekos mozgasat, hanem nehany(foggalmam sincs hany) elore letarolt ''figurat'' mutat be attol fuggoen, hogy hogyan mozgatod a remote-ot. Biztos, hogy szuksegunk van a teljes mozgaskovetesre? Nem lehet, hogy az atlag jatekosnak, aki nagyon keveset ert a vivas muveszetehez csak szuksegtelenul megnehezitene a jatekot?
-
shev7
veterán
miert a faradt gozben van a topic? nem fert be a jatekok koze?
-
shev7
veterán
most lattam egy torrentoldalon, hogy le lehet tolteni az NFS: Carbon-t Wii-re. Ezekszerint feltortek a wii-t?
Ezt talaltam: [link]
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
válasz Shabranigdo #112 üzenetére
tenyleg. A chippelesen most dolgoznak... Nem kovettem a konzolos temakat eddig. A GC-vel mi volt? Azt is most tortek fel a wii-vel egyutt?
-
shev7
veterán
válasz kapcs-ford #147 üzenetére
nemtok spanyolul, de arrol van szo, hogy csinaltak modchipet a wiihez?
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
Ha sikerul szereznem egy wii-t. Es ketten akarunk jatszani, akkor az alapgep melle veszek egy wii play-t, meg egy Nunchuk-ot?
-
shev7
veterán
Lassan en is raszanom magam, hogy vegyek egy wii-t, de a problema az, hogy a jelenlegi TV-m osszes bemenete halott. Valoszinuleg LCD tv-t veszek, csak a mereteben nem vagyok biztos. Ha gyakran jatszanank rajta tobben, akkor van ertelme nagyobbat venni? (a nagyobb jelen esetben 32''-t jelent ) Illetve hogy viszonyul a wii a 16:9-es meretaranyhoz?
-
shev7
veterán
koszi, az hogy mokasabb legyen fontosabb akkor azt hiszem ebbol egy 32''-os tv lesz.
A 16:9-et nek kötelező támogatnia a Wii-s játékoknak, de a legtöbbjük kezeli
Ennek nagyon orulok''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest