Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz lanszelot #56862 üzenetére

    Tapasztalni hall jeladó esetén öregebb korában tudsz de az is inkább méréstechnikai érdekesség. Valamelyest hajlamos megnőni a deadzone, ~10-20% közt van általában a mérési hibahatár. Leginkább észre sem veszed, legfeljebb ha egy vatta új mellé teszed. De ha értelmesen lett az fw feltanítva annak idején akkor előre bele lett kalkulálva ez a romlás a kiinduláskori deadzoneba. Kvázi ha jól van kezelve tényleg driftmentes és cserébe pontosabb is. Hamarabb áll be az érték mint egy hagyományos potentiometer, nincs kvázi lengése a rendszernek ha szigorúan nézed a hagyományos megoldáshoz. Ezért mondják / írják sok helyen, hogy pontosabb érzetet kelt.

    Ez nem csak analógra érvényes, magára a technikára. Anno irányítástechnika tanárunk marha érdekes vasúti példákkal vezette fel, azon kevés anyagrészek egyike volt amit szerettem. :DDD :DDD

    Annyira minimális a költségük még ipari mértékben is nem értem miért nem tértek át a gyártok...

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák