Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Hát a Xenoblade Chronicles 2 jó úton halad a felé, hogy ott legyen minden idők legjobb jrpg-i között nálam. Akinek mond valamit: most kezdtem a nyolcadik fejezetet, van még bőven, de nem bánom.

    Hihetetlen mennyire átgondolt, grandiózus és profi minden porcikájában, kivéve azt a kurva térképet, de én el nem hiszem, hogy azt nem trollkodásból hagyták így. Persze vannak dolgok, amik nem kifejezetten tetszenek, de még ezek is nagyon át vannak gondolva és a végletekig kidolgozottak. Csak időnként túl sokat igényel a játékostól (elég csak a harcrendszere gondolni).

    De a lényeg: a sztori és a szereplők. Na nálam majdnem elérik a FFX szintjét ilyen téren. Annyira lehet hozzájuk kötődni, és...wow...meg ahogy kapcsolódnak egymáshoz a részek, az sem mindennapi...

    Az első rész nálam egy simán jó jrpg, elég egyszerű, de grandiózus és a sztorija is jóval egyszerűbb, mint itt. Az elején még szkeptikus voltam a második résszel kapcsolatban, de hiba lett volna abbahagynom.

    Ja és az átvezetők: abszolút tripla a színt, pedig sok van belőlük, nagyon sok, de amikor akció van, az gyakorlatilag Square szint minimum. A harci koreográfiák pedig egészen zseniálisak mondom ezt úgy, hogy nemrég vittem végig a FFXVI-ot és átvezetőkben nem volt éppen rossz (amikor éppen nem nyomtam át). Na itt eszemben sincs átnyomni őket.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák