Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz Madoc #19625 üzenetére

    Szerintem annak a minőségi mércének, hogy "nem úgy néz ki, mint home konzolon" tényleg pontosan annyi értelme van, mintha a home konzol verziót kritizálnánk azért, mert "nem annyira hordozható, mint Switchen". Persze ettől még lehet alkalmazni ezt a mércét, csak értelmét nem igazán látom. Grafikai összehasonlításban nyilván mindig alul fog maradni a Switch verzió, hisz nem olyan erős a vas, mint ahogy hordozhatóságban mindig alul fog maradni a PS4 verzió, mert nincs benne akkumulátor és képernyő.

    Ha lenne egy másik hordozható MK 11 verzió akkor lenne mivel összevetni és az alapján mondani, hogy ez vagy az a silányabb minőség. Így viszont egy teljesen értelmetlen és egyoldalú versenyhelyzetbe külditek be újra és újra a Switchet, hogy aztán újra és újra levonjátok konklúzióként a trivialitást. Ami szerintem tök oké egyszer-kétszer, viszont mi teljesen ottragadtunk ebben az értelmetlen loopban.

    Mintha futóversenyeztetnél egy futóversenyzőt és egy bokszolót újra és újra, aztán újra és újra megállapítanád, hogy a futóversenyző a jobb sportoló, hisz mindig megnyeri a futóversenyt.

Új hozzászólás Aktív témák