-
IT café
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
Professor Layton and the Miracle Mask című játékot szerintetek érdemes megvenni? Korrekt áron láttam eBay-en, gondoltam megveszem.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
boost
addikt
válasz ViharVadász #5851 üzenetére
nagyon jó játék, szép az animáció, és jók a fejtöro"k. Mostanában sok helyen volt féláron.
-
SzDavid99
tag
A Konzolvilágnál most ingyen szállítanak házhoz, így eljött az idő a második 3DS-játékom beszerzésére is. A LEGO City Undercover: The chase Begins-et szemeltem ki.
Furcsának tűnhet a döntésem, de a Wii U-s verzió nagyon megtetszett, akkor azonban úgy voltam vele, hogy egy játék miatt nem veszem meg azt a konzolt. Ezért nagyon örültem, amikor bejelentették a 3DS-es változatot, el is határoztam, hogy egyszer megveszem ezt a gépet és a játékot.
Tudom, hogy nem valami jók az értékelései, de néhány tesztbe beleolvasva arra a következtetésre jutottam, hogy a nagygépes verzióhoz hasonlítják, ezért adnak rá közepes pontszámokat.
Valakinek megvan innen ez a játék? Tapasztalat?
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
-
boost
addikt
válasz ViharVadász #5855 üzenetére
Ez a rész egy sorozat része, a második része. Az elso" még DSre jelent meg. De az, hogy ez egy sorozat része kb az utolsó 5 percben derül ki, a játékmenetre, és a sztorira nincs hatással, csak annyiban, hogy utalnak a folytatásra.
-
ViharVadász
őstag
Igen tudom, hogy sorozat, már DS-nél is folyamatosan nézegettem a játékokat (Lost Future résznél kezdett érdekelni a játék), de valahogy sosem jött össze akkoriban az, hogy bármelyiket is megvehessem. De videón amelyiket csak tudtam, végignéztem végigjátszáson, szóval azért valamelyest ha elkezdeném játszani biztos eszembe ugrana egy-két dolog.
-
RangerFox
veterán
Most a Layton játékokról jutott eszembe: Állítólag jön a Professor Layton Trilogy. (Valamelyik FB-s 3DS oldalon láttam.)
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #5860 üzenetére
Hát én nem tudom, a sorozat nem nagyon foglalkoztat engem, nem az én műfajom... Amúgy erről beszélek.
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #5862 üzenetére
Uhh, összekevertem.. Megzavart az év elején megjelent Prof. Layton vs. Phoenix ... játék...
-
Sirandrish
legenda
Castlevania - Mirror of Fate
Valakinek tapasztalat?
A Fantas Life-on (miután végigjátszottam) "átkonvertálódott" Castlera
De még bontatlan, aztán meg amúgy is Luigi van soronEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RangerFox
veterán
válasz Sirandrish #5864 üzenetére
Kicsit kötött irányítás, néhol a régi oldalnézetes Castlevaniákat idézi, vannak benne jó dolgok, az időd nagy részében kaszabolod a nagy dögöket, és egyszerű kombókkal kitérsz előlük..
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nagyon jó játék, nálam is a polcon van.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #5867 üzenetére
Videók alapján nekem is bejövős
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
SzDavid99
tag
Csak megrendeltem a LEGO Cty Undercover-t. Nem lehetett lebeszélni róla.
Megfogadtam, hogy nem veszek játékot 10e forint felett, így nem fért bele még a 10.500Ft-os Mario Kart 7 sem. Muszáj szigorúan vennem, különben túlköltekezem.
Ha valakit esetleg érdekelne egy Nintendo 3DS XL tok (City Wolf) akkor szívesen elcserélem egy használt játékra. Bár szerintem mindenkinek van, akinek megvan a gép is.
[ Szerkesztve ]
-
SzDavid99
tag
Na, most látom, hogy van itt olcsóbban is Mario Kart 7 a Console Corner-nél. Onnan még soha nem rendeltem. Valakinek tapasztalat?
-
lugosi
MODERÁTOR
Egy darabig eljutottam benne, aztán ráhagytam. Megvannak ugye a mentések, de már az irányításra se emlékszek, így nem merem folytatni (régen játszottam vele). Amúgy jó szerintem. Van hangulata.
Amúgy az a GBA-s, amivel játszottam, most néztem a cartridge-et, csak simán "Castlevania", semmi más nincs a kazettán (doboza nincs meg). Az milyen rész lehet?
-
lugosi
MODERÁTOR
Hú, köszi
Eszméletlen béna vagyok ebben a játékban. Menteni gondolom csak pálya végén lehet?
Megszerzem az elején a salamander kártyát, amivel elvileg tüzes lenne a korbács. Egyszer sikerült is aktiválnom, soha többet, ebben vajon mit kell nyomni?
Ha eljutok az első főellenfélig, aki repked, jó eséllyel 1-2x megütöm, aztán meghótta magát az emberkém Persze addig szivatom magam azokkal a tetőről potyogó angolnákkal vagy kígyókkal, hogy a fene aki megeszi őket (azokat nem lehet valahogy leütni?).Szóval ha az első pálya ilyen nehéz, mi jön még később???
-
lugosi
MODERÁTOR
Nos. Ez alapján a videó alapján gyakorlatilag azonnal le kell vonnom azt a következtetést, hogy be is fejezhetem mindennemű ténykedésemet videojátékok terén.
Akit én főellenfélnek gondoltam, egy sima kis valaki volt, aki alatt a játékos simán elrohant.
Leszámítva azt, hogy a tényleges főellenfelek legyőzése szerintem cheat volt (az a nagy csont), akkor is brutál messze vagyok ettől, azaz gyakorlatilag sehol sem vagyok... [link] -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Több, mint 230e darabbal nyitott az Új 3DS Japánban. Ez nagyjából a hat-nyolcszorosa a szokott mennyiségnek, a bejelentés óta érezhető is volt, hogy a régi típusok vásárlását visszafogták.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
RangerFox
veterán
Én mostanában SNES emuval játszok a Castlevania Vampire Kiss játékkal, tök muris. Az irányítást nagyon kell szokni, nem nagyon szeretem a 2D-s akció platformer játékokat. Többek között ezért sem szereztem még be a LotS MoF-ot..
Én nem tudok olyan infót, hogy jönne új Castlevania 3DS-re...[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
Viszont a három nds cím fut 3ds-en, ráadásul bármelyik régió. ds játékokat nem érinti a zár.
A dawn of sorrow, portrait of ruin, illetve order of ecclesia ajánlott kategória, nagyon jó játékok, csak nehéz legálisan beszerezni, ha meg van akkor irtó drágák.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
tybaa
csendes tag
Itt kapható mind a három, és nem is annyira vészes az áruk. Persze lehetne kevesebb, és akkor talán már meg is rendeltem volna.
-
peterez
csendes tag
Láttátok, hogy november folyamán érkezik a Shovel Knight Európába?
http://yachtclubgames.com/2014/10/eu-wiiu-3dsMás platformon már láttam, nagyon jó játék. A Metacritic szerint konkrétan a legjobb idei 3ds játék:
http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/3ds?sort=desc&year_selected=2014 -
ViharVadász
őstag
Ni csak, most kaptam a Nintendo-tól e-mailben egy Pokémon Omega Ruby Special Demo kódot. Lessétek meg a leveleiteket, hátha Ti is kaptatok.
-
boost
addikt
válasz ViharVadász #5893 üzenetére
Ha valakinek nincs szuksege a kódra, engem érdekel.
-
SzDavid99
tag
válasz ViharVadász #5893 üzenetére
Mi kell ahhoz, hogy kapjak ilyen kódokat?
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
-
SzDavid99
tag
válasz ViharVadász #5898 üzenetére
Köszi! Megyek is feliratkozni. Többről nem akarok lemaradni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest