-
IT café
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Mivel nem találtam ilyen topicot úgy döntöttem nyitok egyet!
A címbe benne van miről szól a topic!Hajrá!!!!!!!!!
-
Sirandrish
legenda
nekem vólt ilyenem...jó kis gépsas...móndjuk móstanság inkább egy emura vágynék
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
máyköl
veterán
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Én meg egy psp-re vagy egy wii-re!
-
máyköl
veterán
A nintendo ds light kb.15k-val drágább mint a sima,pedig csak vékonyabb,meg van benne pár exra!
-
Sirandrish
legenda
az a pár extra bőven elég...főleg a jóbb és kóntrasztósabb képernyő
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
máyköl
veterán
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
És wii az milyen?Psp-m volt az tudom milyen!
-
Sirandrish
legenda
jó...a játékélmény páratlan...persze igazából multira(akár óffline) tudnám ajánlani mert ugy az igazi
haverral asszónnyal egymás ellen hihetetlen jól el lehet vele lenni...
az avatarók is jópófák...megtudód ugy csinálni hógy hasónlitsónEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
máyköl
veterán
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Nagyon állat lehet!!!!!!!!!!!!!Írjatok bátran!többiek!!!!!!!!!
-
Sirandrish
legenda
mivel látom hogy csak én vagyok akkor tartok egy kis beszámolót...ha nem baj
én még indulóként vettem..magyarhon első szállitmányából kaparintottam meg...járt hozzá a Wii SPorts ugye...nah ahhoz még szermányoltam egy Wii playt amihez járt még egy Wii mote így lehetett haverokkal nyomni...e 2 lemez összesen 12 játékot tartalmaz...persze azt hozzáteszem hogy nagyon kis ratyi grakivával vannak megcsinálva ezek dehát azért 12 játék az 12 játék...mind többjátékos módra van kihegyezve...és nagyon komoly...Baseball..te dobsz haver üti..tudod csavarni stb...hatalmas élmény mikr suhint a span és a 150km/h-val száguldó labdád elzug az ütő felett...egyáltalán nem a grafikát figyeled
nagyon komoly...
az Avatarokra kitérve szintén jó mnóka hogy ugyen "rajzolva" de magadat láthatod a képernyőn...te dobod/ütöd stb a dolgokat...mindent be tudsz állitani..magasság...suly...haj,szakál,bajusz,szemüveg..szemüldök...szempilla és még nemgeteg mindenHát hirtelen nemtudok mit mondani de ha van kérdésed és tudok rá válaszolni akkor szivesen válaszolok
-
máyköl
veterán
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Mennyi egy wii?De azért beszéljünk a ds-ről mert az miatt nyitottam a topicot!Sima ds-t már 12k lehet kapni!
Az érintőképernyő benne a kedvencem!
-
máyköl
veterán
Nem drága,de ti melyiket fogadnátokel inkább?Ds vagy wii?
-
Sirandrish
legenda
ennek mi köze a wii mint alapgéphez?
egy egy kiegészitő wii sports-hozEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Neró
őstag
-
Neró
őstag
-
Sirandrish
legenda
hát nem egy atomerőmü de azért vannak tartalékai a kis masinának..
erre pl nem mondanám hogy csunya...főleg hogy egy hordozható gépről beszélünk...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
máyköl
veterán
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
De aért ne hasonlítsuk a psp-hez sztem!
-
Sirandrish
legenda
hát mindkettőnek van előnye is és hátránya is..pl DS érintőképernyő...
PSP erősebb de azon is vannak bünronda gamekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kapcs-ford
őstag
-
máyköl
veterán
válasz
kapcs-ford #26 üzenetére
Ez itt meg a ds topik!És a grafikánál tartunk!
-
Sirandrish
legenda
válasz
kapcs-ford #26 üzenetére
ebben a topicban kérdeztelk én meg válaszoltam nah..amugy DS topic
-
Neró
őstag
Na?Akkor fojtathatjuk.
| www.diablohungary.hu
-
-
kapcs-ford
őstag
A dslite csak 6-7ezerrel olcsóbb mint a psp. Engem a grafika nem nagyon érdekel, ds másra is való nem csak időpocsékolós játékokra mint a psp. M3 real RAM pack van benne 2gb-s kártyával.
Legjobbak:
brain training 1-2,practice english, my coach english etc.. maths training. opera böngésző!
Játék esetén pedig call of duty, tony hawkAláírás
-
bwoay
nagyúr
válasz
kapcs-ford #31 üzenetére
mert a PSP csak játékra való?
nincs benne böngésző, video meg audio player?
Skype esetleg?
Nincs hozzá utazószótár, meg nagyvárosok utikönyvei?
mondjuk én már ott elvesztettem a fonalat,
hogy a PSP játékkínálata időpocsékolós játékokból áll...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
máyköl
veterán
válasz
kapcs-ford #31 üzenetére
Azért nem 6-7 ezerrel olcsóbb a ds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy psp 30k,egy ds12k!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"8k-nál maradjunk,ok???????????,
-
Sirandrish
legenda
nagyon befagyott a topic
-
máyköl
veterán
válasz
Sirandrish #37 üzenetére
Nem csak ki voltam tiltva!!!!!!!!!!!!!!!Szóval a ds light 6-7k-val olcsób mint a psp!De én a sima ds-re gondoltam,ami kb.15k-val olcsóbb!!!!!!!!!
-
Sirandrish
legenda
miért tiltottak ki?
mit tettél? ebben a topicban semmi olyasmit nem irtál amit bannal jutalmaznának szvsz vagy de?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
máyköl
veterán
válasz
Sirandrish #39 üzenetére
Nem tom mié tiltottak ki!Foggalmam sincs!!
-
máyköl
veterán
DE beszéljünk a ds-ről ok?
-
-
Neró
őstag
Jó beszélgetés.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
bwoay
nagyúr
válasz
kapcs-ford #36 üzenetére
amiket írtam, az mind van PSP-re.
látom úgy ítélkeztél, hogy nem igazán vagy képben
a konzol sw-es felhozatalát illetően.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
máyköl
veterán
Hány éves is a ds?
-
-
máyköl
veterán
Jól lement az ára!!!!!!!
-
-
máyköl
veterán
Jó de akkor amikor megjelent milyen nagyszám volt nem?Most pedig nem sok embernek kell egy ds!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs