Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz kill_switch #8463 üzenetére

    Én például az Xbox -nál jöttem rá, ha kifejezetten autózni szeretnék, akkor saját címeket elnézve a legjobb helyen vagyok.

    PS -t meg kifejezetten a story alapú saját címek miatt szeretem.

    Nintendo pedig a közös szórakozás és a hordozhatóság miatt remek cucc.

    Szóval ha tényleg semmi más nem fogja érdekelni, csak a közös játék, akkor nem szóltam. Ehhez viszont érdemes lenne megnézni, hogy milyen a 3 konzolon az exkluzív kínálat. Mert lehet talál magának olyat, amit egyedül vagy párban is szívesen játszana.

    Mi például a Gears 4 és 5 -öt is együtt játszottuk párommal, és az is egy nagyon jó móka lehet egy fárasztó nap után. Nagyjából agy sem kell hozzá :D és egy kezdő játékosnak is könnyű tud lenni kontrollerrel.

    Nem akarok én senkit rábeszélni arra, hogy olyan konzolt válasszon, ahol lényegesen kevesebb opció van a közös játékra, de ha időt fordít arra, hogy átlássa a kínálatot, akkor előkerülhet még olyan preferencia, ami befolyásolja a döntését. :) Pl. Forza Horizon vagy The Last of Us.

    Switch topikban meg máshol is láttam, hogy volt néhány ember, aki nem egészen erre számított. Függetlenül attól, hogy tényleg jó konzol rengeteg a lehetőség a közös játékra. Ott például lehet egy Zelda rántja be, mint az állat. Ami máshol nincs, csak Nintendo -n, ha a konzolok között nézünk körül.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák