Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Bad Pritt #8278 üzenetére

    csoki: streaming: TV, jatek: pc, konzol
    barack: mobil

    Es ismet, tegyuk hozza, hogy a netflix statisztika iszonyatosan felrevezeto, mert a sok okosTV rendszer nagyresze kozepkategoria alatt hasznalhatatlan. Es ha nem azt az appot hasznalod, a netflix statisztikaban mar a mobil eszkozok koze kerulsz be. Laptop TV-re dugva az a netflix statisztikaban mobil eszkoz. Mobilrol stream castolva TV-re szinten. PC-n bongeszobol nezett netflix szinten.

    Legtobb ilyen webes telemetria siman useragent string alapokon megy. Nem szabad benne bizni, plane amikor nem latod a teljes adathalmazt, csak azt, amit meg akarnak mutatni. Meg teljes adathalmaz mellett is baromi nehez jol kielemezni ezeket es a megfelelo tanulsagokat levonni, nem egy ceg szivta mar meg, hogy felreertette ezeket az adatokat. A semminel jobb nyilvan, de kb ez az a pozitivum, amit el tudok rola mondani.
    Ezen felul nem mondhatom el, honnan tudom ezt ennyire biztosra, hogy useragent alapu a telemetria netflixnel, de tudom. Konkretan. Useragent alapu. Meg a BBC-nel is, meg az HBO-nal is, meg a Disney+nal is, meg a plexnel is, meg gyakorlatilag az osszes website/js/webview alapu streaming-nel is.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák